вівторок, 06 листопада 2018 05:20

Ростислав Фантаєв із двох років грає на гітарі

Автор: www.uatv.ua
  Ростислав Фантаєв займається музикою вдома із батьками. Вони — професійні музиканти. Любить рок і джаз. Пише пісні
Ростислав Фантаєв займається музикою вдома із батьками. Вони — професійні музиканти. Любить рок і джаз. Пише пісні

6 год. на добу займається музикою київський школяр 11-річний Ростислав ФАНТАЄВ. Грає на гітарі з 2 років.

— Коли Ростику виповнився рік, подарував йому на день народження ударну установку. Користувався нею мало не щодня, — розповідає батько, барабанщик Олексій Фантаєв. Він грає у квінтеті "Дудко". Мати хлопця — джазова співачка Юлія Рома. — У 2 роки купив йому невелику акустичну гітару. Першими грав джазові мелодії. Опанував інструмент за рік. Тепер разом зі мною та мамою Ростик щодня займається музикою. Може заграти будь-що. Кайфує від важкого року. Захоплюється джазом і пише пісні.

Вперше на велику сцену Ростислав вийшов у 8 років — виступав разом із матір'ю та симфонічним оркестром національної телерадіокомпанії. Брав участь у фестивалях "Країна мрій" і "Джаз-Коктебель". Знімався у кількох кліпах.

— У школі про синове захоплення знали не всі, — говорить Олексій. — Дізналися після того, як він взяв участь у програмі "Круче всех". Тепер захоплюються ним і хвалять. Та найперший фанат сина — його 4-річна сестра Аліна. Любить, коли брат грає на гітарі. Вона теж проявляє інтерес до музики.

Ростислав навчається у столичній школі. Найбільше любить математику, фізкультуру, музику й образотворче мистецтво.

— У вільний час Ростик пише картини — відтворює героїв із мультфільмів. Малювати вчиться сам. У нього гарно це виходить, та свої роботи не продає. Каже, малює для душі. Він компанійський і комунікабельний. Полишати музику не збирається. За гарні виступи завжди чимось винагороджуємо його.

Ростислав Фантаєв виступає на багатьох музичних майданчиках столиці у складі сімейного тріо "Зе хом". Мріє стати відомим рок-музикантом.

Зараз ви читаєте новину «Ростислав Фантаєв із двох років грає на гітарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі