середа, 23 липня 2008 15:30

Ронні Вуд покинув дружину через офіціантку

61-річний гітарист британського гурту "Роллінг Стоунс" Ронні Вуд покинув дружину через 19-річну москвичку Катерину Іванову.

Із Катериною Ронні познайомився три місяці тому в лондонському стриптиз-барі "Кепрікорн". Після прем"єри фільму про гурт "Роллінг Стоунс" музиканти влаштували в барі вечірку. Катерина працювала там офіціанткою. Кажуть, вона відразу сподобалася гітаристу. Кілька років тому Іванова хотіла стати моделлю.

— Вона вже тоді вміло використовувала свою зовнішність, — каже фотограф Кріс Фрі, який зробив фотосесію дівчині.

Після знайомства Вуд повіз Катерину в Ірландію. Там він має власний будинок. Родина музиканта мешкає в Лондоні. Ронні 23 роки живе у шлюбі з 53-річною екс-моделлю Джо Вуд. Мають четверо дітей. Кажуть, дружина пішла від гітариста.

— Про кохання не йдеться, — каже Джо. — Росіянка та мій чоловік просто випивають разом. Закінчиться все тим, що Ронні знову потрапить у реабілітаційний центр. Він щодня випиває по дві пляшки горілки.

Катерина на своїй інтернет-сторінці розповіла, що дружина Вуда благала її повернути чоловіка.

— Але я не забирала, він сам пішов. Я закохуюся в Ронні все більше й більше, — пише Іванова.

Мама Катерини, 48-річна Ірина Іванова, через газети вимагає, аби гітарист відправив її доньку додому в Москву.

Ронні Вуд малює картини.

— Тепер я єдина його модель, — пише Іванова.

Нещодавно гітарист виставив картину із зображенням коханої в галереї в Дубліні. За полотно просить $14 тис. Статки Вуда оцінюють у $120 млн.

Зараз ви читаєте новину «Ронні Вуд покинув дружину через офіціантку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі