вівторок, 09 вересня 2008 17:32

"Хай державні мужі їздять на "тавріях"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Нам, простим смертним рабам, уже надоїло слухати й дивитися на безпорядок у верхах нашої держави. Верховна Рада не працює, постійно заблокована. Законів не приймає, бюджет не затверджує, але зарплату получає не мінімальну і вчасно.

Не розумію, регіонали блокували трибуну Верховної Ради й кабінет голови Яценюка 14 днів, БЮТ — 8 днів. Ніхто не поніс за це покарання. Зате отримали грошову допомогу, відпускні, путівки в найкращі санаторії Криму. Мене цікавить, чому нашим депутатам дають таку получку? Куди дивляться СБУ, МВС, національна оборона, прокуратура?

Я переніс чотири операції. Ніхто не виділив і гривні. Купував все сам — від бинта до шприца. Маю багато хвороб, ходжу на милицях. Може, мені Тимошенко й Пинзеник виділять грошову допомогу депутата Верховної Ради?

Щоб ми самі не купували ліки для лікарень, пропоную продати всі дорогі авто адміністрації президента, міських, обласних, районних рад і адміністрацій. Отримані кошти віддати хворим на лікування. А наші державні мужі нехай їздять на "деу", "волинянках" і "тавріях".

Листа надіслав Д.С. Балян із с. Берудівці Миколаївського р-ну Львівської обл.

Зараз ви читаєте новину «"Хай державні мужі їздять на "тавріях"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі