четвер, 27 квітня 2006 17:43

Пресняков згодний лише на цивільний шлюб

Володимир Пресняков, 38 років, розлучився з 34-річною Оленою Ленською. Разом вони прожили дев"ять років.

— Олена — бізнесвумен, а я — музикант. У нас різні погляди на життя, — пояснив він.

Із журналісткою Ленською він познайомився десять років тому в Єгипті. Тоді вона була дружиною композитора Ігоря Саруханова, 50 років.

Перші роки подружжя не розлучалося ні на день. Але три роки тому Володимир кілька місяців знімався без Олени в "Останньому герої".

Тим часом вона зацікавилася модельним бізнесом. Це віддалило їх одне від одного. У Преснякова з"явилася блондинка Женя, з якою він познайомився на гірськолижному курорті. Співак усе частіше їздив за кордон без Олени. Роман із Женею тривав рік.

Ленська вмовила чоловіка продати квартиру в Москві й купити заміський будинок. Але життя за містом йому швидко остогидло, і особняк продали. Він купив собі квартиру, а вона — дві. Доки в нових помешканнях тривав ремонт, подружжя знімало окремі квартири.

Він зізнався, що давно мріє про доньку

— Ми зрозуміли, що наш шлюб був помилкою, — заявив Пресняков. — Я узагалі за цивільний шлюб, він залишає відчуття свободи.

Кажуть, перед тим, як вони побралися, Олена начебто шантажувала Преснякова, що вагітна. Нібито хотіла народити тільки у законному шлюбі. Одначе дітей у них не було.

До Олени дружиною Преснякова була дочка Алли Пугачової Крістіна Орбакайте, 34 роки. Пугачова товаришувала з Пресняковими-старшими. У 17 років Крістіна пішла жити до Преснякових. Її шлюб з Володимиром був цивільним і тривав сім років.

У травні 1991 у них народився син Нікіта. Пресняков багато гастролював, Крістіна сиділа з дитиною. Раніше вона танцювала в балеті матері "Рецитал", а тоді вирішила стати співачкою. Та Пресняков вимагав, аби дружина й далі сиділа вдома. Вони сварилися, він ночував у друзів і в готелях.

Володимир говорить, що тепер у них із Крістіною чудові стосунки. Про Олену каже те саме. Колишня теща Алла Пугачова ставиться до нього теж приязно.

Пресняков почав з"являтися на людях зі співачкою Наталією Подольською, 23 роки. Познайомилися вони рік тому на зйомках шоу "Великі перегони". Володимир уже представляв її батькам.

— Мені дуже подобається, як вона співає, думає та жартує, — каже він.

Пресняков зізнався, що давно мріє про доньку.

Зараз ви читаєте новину «Пресняков згодний лише на цивільний шлюб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі