пʼятниця, 14 червня 2013 06:45

Поклав паспорт у кишеню

У понеділок справили дев'ятини по 50-річному Володимиру Звізлу із села Підзвіринець Городоцького району на Львівщині. Він загинув під вантажним потягом Лавочне — Львів.

— Під обід ми рибалили на річці біля села Щирець. Дивимося, якийсь чоловік на рейки піднімається. Йому голову відтяло, — каже 42-річний місцевий Андрій, прізвища не називає. — Спочатку подумали, що якийсь п'яний. Як взнали, що Володька, повірити не могли. Він же алкоголю майже не пив, хіба по великих святах.

Поїзд зупинився на півгодини, доки приїхала міліція.

— Одні говорять, що він сам пішов, другі — що то нещасний випадок, — кажуть у Підзвіринецькій сільській раді. — Похорон пройшов по-людськи. Ховали на цвинтарі. Священик погодився відспівати. Покійний за життя жодного ворога не нажив. По заробітках їздив: як не в Москву, то в Карелію. Дітям квартиру у Львові купив. Півроку тому в нього померла мама. Відтоді до роботи не брався, з людьми не розмовляв. У день загибелі вийшов із хати, повернувся й поклав у кишеню паспорт. По документу його й упізнали.

З дружиною Ганною виховував трьох дітей. Найменший Володимир перейшов у 11-й клас.

Зараз ви читаєте новину «Поклав паспорт у кишеню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі