вівторок, 18 жовтня 2016 06:50

Поліцейського упізнали за посвідченням

2 жовтня справили дев'ятини за 26-річним Олегом Келеманом, старшим лейтенантом Сколівської патрульної поліції на Львівщині.

23 вересня на трасі Київ — Чоп його збив мікроавтобус "Фольксваґен". У хлопця був проламаний череп. Помер до приїзду "швидкої". Упізнали за посвідченням у кишені.

Олег перед ДТП проходив переатестацію. Мешкав у селі Козьова Сколівського району.

— Того вечора о 20:15 мати чекала його в селі на зупинці. Олег вийшов у сусідньому селі Коростів. Чому — ніхто не знає. Там сталася аварія. Водій "Фольксваґена" сам заявив у поліцію, — каже учитель Козівської школи-ліцею від Львівського університету Наталія Задільська, 45 років. — На похорон зійшлося все село. Приїхала Сколівська поліція. Знаю його ще зі школи. Мав загострене почуття справедливості. Тому пішов навчатися до Харківського університету внутрішніх справ.

Олег Келеман був середнім сином у батьків. Мав старшого брата Віталія та молодшу сестру Лілію. Зустрічався з дівчиною Діаною. Збиралися одружитися.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейського упізнали за посвідченням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі