вівторок, 15 вересня 2009 08:15

Сукню "Либідь" здають напрокат

Автор: фото з сайту www.glamurchik.com
  Співачка Іванна Мелай у сукні, яку київський дизайнер Сергій Єрмаков шив до конкурсу ”Міс Всесвіт”
Співачка Іванна Мелай у сукні, яку київський дизайнер Сергій Єрмаков шив до конкурсу ”Міс Всесвіт”

Рожеву сукню "Либідь", у якій донеччанка Христина Коц-Ґотліб представляла Україну на конкурсі "Міс Всесвіт", минулого четверга одягнула 22-річна співачка Іванна Мелай. Представляла у ній свій новий кліп.

Сукня київського дизайнера Сергія Єрмакова, 37 років, коштує від $5 тис. Скільки бере за прокат — дизайнер не каже.

— Сережа очень добрый человек и не умеет отказывать, — говорить про сина його мати Віра Геннадіївна. — Он и раньше давал свои платья на прокат. А сейчас — тем более. Через кризис многие просто не в состоянии платить по нескольку тысяч за платье.

Для Христини Коц-Ґотліб дизайнер пошив сукню безкоштовно.

— Кілька місяців трудився над нею, — розповідає Христина. — Сказав, що зробить із мене Царівну-Либідь. Після конкурсу я повернула вбрання.

Рік тому телеведуча 26-річна Катя Осадча зіпсувала вечірню сукню від Сергія Єрмакова вартістю $5 тис. Позичила її на вечір для зйомок. У нижню спідницю дизайнер ушив обручі з китового вуса, аби надати вбранню пишності. Коли Осадча сідала у власне авто, один із обручів зламався. Повертати гроші за пошкоджене вбрання телеведуча відмовилася. Єрмаков перестав давати їй сукні для зйомок.

Зараз ви читаєте новину «Сукню "Либідь" здають напрокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі