четвер, 26 серпня 2010 00:38

Періс Хілтон заплатять мільйон доларів за приїзд до Києва

Автор: фото з сайта www.buzznet.com
  Американська актриса і співачка Періс Хілтон зі своїм хлопцем Дугом Рейнхардом. У вересні Періс прилетить у Київ, де виступить на вечірці і судитиме конкурс краси ”Міс Україна-2010”
Американська актриса і співачка Періс Хілтон зі своїм хлопцем Дугом Рейнхардом. У вересні Періс прилетить у Київ, де виступить на вечірці і судитиме конкурс краси ”Міс Україна-2010”

3 вересня до Києва прилетить американська актриса і співачка 29-річна Періс Хілтон. Її запросили до складу журі конкурсу краси "Міс Україна-2010".

— Періс не тільки обиратиме нашу першу красуню, а й співатиме на вечірці після шоу, — розповідають організатори її приїзду. — Співачку в Київ запросив бізнесмен Олександр Онищенко. Суми гонорару не розголошуємо.

Кажуть, візит актриси обійдеться у $1 млн.

— Періс летітиме з Лос-Анджелеса майже 10 годин. Після важкого перельоту буде відпочивати у себе в номері. Вона попросила надати їй "люкс". Ми зараз вирішуємо, в який номер київського готелю "Інтерконтиненталь" її поселити. Вагаємося між "посольськими", "королівськими" і "президентськими" апартаментами. Вікна всіх виходять на Михайлівський собор. Боїмося, щоб їх раніше не забронював хтось із віп-персон.

Найдорожче помешкання у столичному "Інтерконтиненталі" коштує $15 тис. на добу.

— Гостя попросила, щоб у номері було дві спальні, їдальня, кухня, мармурова ванна, особистий кабінет і кімната для охорони. Вимагає за контрактом особистого дворецького, безкоштовний доступ до бару і окремий готельний ліфт.

Містом Періс возитимуть "мерседесом".

— Улаштуємо їй екскурсію по маршруту Сільвестра Сталлоне (півмісяця тому актор презентував у столиці стрічку "Нестримні". — "ГПУ"). Повеземо у Києво-Печерську лавру, до пам"ятника засновникам Києва, на Дніпровську набережну. Хілтон не попередила, чи привезе своїх собачок, з якими любить подорожувати по світу. Ми готові до будь-яких її капризів.

До складу журі конкурсу ввійдуть також американські актори Жан-Клод Ван Дамм і Єва Лонгорія, племінниця італійського модельєра Донателли Версаче — Франческа, британський співак Кріс Норман. Захід відбудеться 4 вересня у столичному палаці "Україна". Вартість квитків від 100 грн.

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон заплатять мільйон доларів за приїзд до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі