четвер, 28 травня 2009 18:59

Патрісія Каас не вірить у вічне кохання

Автор: фото: УНІАН
  У Києві французька співачка Патрісія Каас провела два дні. Жила із болонкою Текілою у готелі ”Хаят”
У Києві французька співачка Патрісія Каас провела два дні. Жила із болонкою Текілою у готелі ”Хаят”

Французька співачка 42-річна Патрісія Каас дала два сольні концерти у столичному палаці "Україна". У понеділок відбулася її 40-хвилинна прес-конференція.

Приїхала в чорному лімузині. Біля співачки — четверо охоронців. На повідку Патрісія веде болонку Текілу, з якою ніде не розлучається. Під час прес-конференції залишає її біля ніг під столом.

Організатори просять фотографів не знімати співачку, коли вона розмовляє, і не запитувати про конкурс Євробачення. Бо Патрісія, мовляв, засмучена через своє восьме місце. Її все одно запитують про враження від конкурсу.

— Мені сподобався приспів пісні Рибака. Він має гарну енергетику. З вашою Світланою Лободою зустрічалася у Москві. Ми майже не спілкувалися, але вона мені сподобалася — дуже крута! Більше з українських виконавців нікого не знаю.

Патрісія Каас сидить у сірому плащі. Вона худорлява, пояс обхоплює тонку талію.

— Погладшати не боюся, у мене батьки були стрункі, — Патрісія схрещує на столі тонкі пальці. — Їм тричі на день. На сніданок п"ю легку каву — люблю, коли в ній багато води. Полюбляю сік, грінки, пиріжки. Багато рухаюся, особливо на концертах — танцюю, перевдягаюся. Найголовніше перед виступом — це атмосфера у гримерній. Там обов"язково має бути столик для макіяжу та свічки, приглушене світло.

Під столом гавкає болонка. Хазяйка заспокоює її,  шепоче щось французькою.

— Спочатку хотіла назвати її Томат, але мала на прикметі ще кілька імен, — погладжує пса. — Коли сказала "Текіла", вона на мене так подивилася! Так і назвала. Текіла, як і я, легко переносить перельоти. Поки виступаю, чекає у гримерній.

У Києві Патрісія Каас зупинилася у готелі "Хаят". Псів туди не пускають, але для Текіли-француженки зробили виняток. Співачка планувала відвідати Києво-Печерську лавру та прогулятися Хрещатиком. Однак в останній момент від екскурсій відмовилася.

Патрісія Каас незаміжня. Із 1987-го зустрічалася зі своїм продюсером Бернаром Шварцом, одруженим батьком двох дітей. 1990-го мала кількамісячний роман із принцем Монако — Альбертом. Того ж року пліткували про її стосунки із французьким актором Аленом Делоном. Він ходив на концерти, клав до її ніг троянди й публічно освідчувався. Ці взаємини вигадали менеджери актора, щоб зацікавити публіку Делоном, який майже перестав грати у кіно.

Каас шість років прожила у цивільному шлюбі з бельгійським музикантом Філіппом Берґманом. Його пропозиції одружитися відхиляла. 1999-го Філіпп пішов від співачки.

— Ця жінка зроблена із каменю, — розповідає Берґман. — Я втратив надію, що кохання, родина й діти матимуть для неї якесь значення.

— Вічного кохання немає. Так, я сама, — каже Каас в одному з останніх інтерв"ю. — Сумую, коли падає дощ, але решту часу я щаслива.

Зараз ви читаєте новину «Патрісія Каас не вірить у вічне кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі