неділя, 12 серпня 2007 15:04

Папа Римський носить червоні мокасини

80-річного Папу Римського Бенедикта XVІ американський журнал "Ескваєр" зарахував до найелегантніших чоловіків світу. Йозефа Ратцинґера згадали в графі "аксесуари" — за модні червоні туфлі італійської компанії "Geox", які він взуває пвд церковний одяг.

За 2,5 року понтифікату Йозефа Ратцинґера рідко бачили в світському вбранні. У квітні 2005-го фірма "Geox" подарувала йому кілька пар мокасин колекції "Uomo Lіght". Покупців цієї марки побільшало до мільярда. Виробники інших брендів теж почали дарувати Папі Римському свою продукцію. Але той майже нічим не користується.

У списку найкраще одягнених чоловіків — також 39-річний англійський актор Деніель Крейґ, останній виконавець ролі Джеймса Бонда.  Елегантно вдягаються й екс-працівник Білого дому Скутер Ліббі, 56 років, та футболісти Том Бреді й Девід Бекхем, 32 роки. На 9 місці бездоганних джентльменів — президент автомобільного концерну "Фіат" італієць Лука Кордеро ді Монтедземоло. А останній у рейтингу — 52-річний французький президент Ніколя Саркозі.

Зараз ви читаєте новину «Папа Римський носить червоні мокасини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі