вівторок, 18 червня 2013 05:15

"Він виплачує кредит, робить ремонт і вдягає її дітей"

Автор: Малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

— Із Сашком прожила 12 років. А в березні він заявив: "Я вже два роки зустрічаюся з іншою. Вона погодилася вийти за мене. Подам на розлучення і переїду до неї", — крізь сльози розповідає 43-річна Ангеліна Крюкова з міста Кагарлик на Київщині.

З Ангеліною їдемо маршруткою до Києва. Вона у довгому сарафані й босоніжках на високих підборах. Волосся підкручене, на нігтях французький манікюр.

— Із Сашком познайомилася на дні народження подруги. За півроку запропонував одружитися. Замовили ресторан на 100 гостей. Тоді всі казали: "Ви така гарна пара. Маєте все життя прожити разом". Сашко відповідав: "Окремо ми свого життя не уявляємо".

За рік купили 3-кімнатну квартиру в Кагарлику.

— Спочатку Саша працював менеджером на фірмі, за кілька років став директором відділення. Отримував гарну зарплату. Грошей мені не віддавав, але ні в чому не відмовляв. Хотіла нову сукню чи сережки — зразу купляв. Мої батьки його любили, як рідного сина. Батько продав "москвича", доклав грошей і купив новий "лансер". Казав: "Не хочу, щоб мій зять пішки на роботу ходив". Мама готувала його улюблені ковбаски, начиняла кров'янку. Ми ні разу не скандалили.

Ангеліна була вчителькою початкових класів. Останні два роки працює нянею в Києві. Отримує 10 тис. грн зарплати.

— Думаю, чоловікові просто не вистачало уваги й він знайшов іншу. Усе майно залишив мені й дітям. Розлучилися 15 квітня. Зі своєю коханкою він познайомився на роботі. Два роки тому вона влаштувалася на їхню фірму бухгалтером. Двічі була одружена, має двох дітей. Старшому синові 19 років, він учиться на другому курсі в Політесі, а дочка закінчила перший клас. Коли взяла у кредит 2-кімнатну квартиру, почала до мого Саші клеїтися. Тепер він виплачує кредит, робить ремонт і вдягає її дітей. Недавно просила, щоб дав нашим дітям гроші на море. Сказав, що немає. Я знайшла в інтернеті фотографію коханки. Аж обідно стало. Вона страшна і лише на три роки молодша за мене.

Екс-подружжя має доньку 12-річну Сніжану й сина Віталія, 10 років.

— Донька нормально пережила розлучення, а син досі не може звикнути, що батько не живе з нами. Став мовчазний і закритий.

Два роки я нічого не підозрювала про його службовий роман. Уранці Саша відвозив мене на автовокзал, а ввечері зустрічав. Завжди цілував на прощання. Тричі їздив у двотижневі відрядження. Думаю, тоді був з нею, хоч щодня дзвонив мені. Казав, що любить і скучає. Згадую, як кілька разів йому хтось телефонував посеред ночі. Вибігав говорити на балкон. А потім виправдовувався, що це з роботи. Я ходила до бабки. Каже, коханка Саші поробила. Скоро в нього очі відкриються, й він до мене вернеться. Не знаю, чи зможу його простити.

Зараз ви читаєте новину «"Він виплачує кредит, робить ремонт і вдягає її дітей"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі