четвер, 15 травня 2008 18:26

Ольга Сумська хоче знятися для "Плейбоя"

Автор: Фото: Євген КОЛЕСНИК
  Тележурналіст Микола Вересень обіймається з актрисою Ольгою Сумською на фотовиставці ”Публічні люди без краваток” в Українському домі 13 травня 2008 року
Тележурналіст Микола Вересень обіймається з актрисою Ольгою Сумською на фотовиставці ”Публічні люди без краваток” в Українському домі 13 травня 2008 року

Фотовиставка "Публічні люди без краваток" відкрилася у вівторок у столичному Українському домі. Російськомовний журнал "Публичные люди" представив близько сотні незвичних знімків політиків та артистів. Олександра Турчинова на світлині обіймає дружина, скульптор Олег Пінчук цілує доньку, а політик Василь Волга шнурує черевики.

Заступник київського мера 39-річна Ірена Кільчицька розглядає свої фото, зроблені в робочому кабінеті. Вона у тісному сірому піджаку. Помітно, що вагітна.

— Я фотогенічна, — хизується Кільчицька. — Коли працювала в бізнесі, знімалася для кількох чоловічих журналів. Була і на обкладинках, і на розвороті.

Скульптор 47-річний Олег Пінчук цілується з актрисою Ольгою Сумською, 41 рік. Разом позують біля фото.

— Обнажаем животы, друзья! — голосно закликає Пінчук і розстібає ґудзики на огрядному животі.

Позаду Сумської фото — Ольга нюхає велику рибину. Під світлиною підпис: "Раз на рік дозволяю собі свято шлунка. Обсмажую вареники з картоплею, заливаю сметаною і з"їдаю з огірочком та салатом "Биче серце".

Сумська каже, що півроку тому відмовилася від пропозиції знятися на обкладинку "Плейбоя", журналу для чоловіків.

— А тепер пожалкувала, — відкидає з плечей довге волосся. — Та для таких зйомок потрібна гарна форма. Саме працюю над цим. Відмовилася від солодкого. Щодня бігаю в парку. Підкачаюся — тоді можна й на обкладинку.

Екс-замміністра регіональної політики 54-річна Олександра Кужель розглядає фото президента клубу "Динамо" Ігоря Суркіса. Він знятий на порожньому стадіоні. Неподалік — знімки Кужель із її доберманами Тарою та Мейсі.

— Нещодавно Тару на дачі рятували — в неї ноги чомусь віднялися, — каже "ГПУ" жінка. — До четвертої ранку над нею з крапельницею ридала. Це, мабуть, хтось на мене навів порчу. Останнім часом якась чорна смуга в житті.

Півтора місяця тому Кужель потрапила в автокатастрофу.

— Бачите, в брюках мушу ходити, — закочує штанину і показує перебинтовану праву ногу. — З руки рано зняла гіпс, бо незручно було в Єрусалимі молитися. Тепер почався артроз, болить шия. Але ми жінки такі — коли нам дуже хріново, чудово виглядаємо, — гучно сміється. — Учора в мене був день депресії. Удома всім було мало місця! Розкричалась, всіх поганяла — і стало легше.

Каже, вже отримала страховку за розбите авто "субару".

— Купила золотистий "лексус" — він безпечніший. Але тепер швидкості не перевищую.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Сумська хоче знятися для "Плейбоя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі