вівторок, 22 вересня 2009 07:24

Олександра Рибака затримали українські митники

Автор: фото з сайту www.alexander-rybak-club.ru
  В українському турне норвежець Олександр Рибак гратиме на скрипці XVIII століття
В українському турне норвежець Олександр Рибак гратиме на скрипці XVIII століття

Сьогодні переможець Євробачення норвежець 23-річний Олександр Рибак співатиме в столичному Палаці культури "Україна". У понеділок харківські глядачі першими в СНД побачили його 1,5-годинну шоу-програму Fairytale ("Чарівна казка"). До кінця тижня заплановано концерти в Одесі та Дніпропетровську.

— В аеропорту "Бориспіль" Сашу годину тримали прикордонники, — розповідає організатор концертів Яна Прядко. — Спеціально для туру Україною він узяв антикварну скрипку ХVIIІ ст. На митниці аеропорту її необхідно було задекларувати.

Це другий візит Олександра Рибака до Києва. У червні він виступив у фіналі шоу "Україна має талант".

— Удруге затримують у Борисполі на годину, — каже співак на виході з віп-терміналу "Борисполя". Він у темно-синіх джинсах, сірій футболці та світло-коричневій куртці. — Зараз затримали митники, а в червні 40 хвилин літак не міг приземлитися через грозу. Коли їхав в Україну, тато сказав, що найгарніше місто — Одеса. Хочу там скупатися, якщо буде тепло. Після першого візиту я в захваті від ваших вродливих дівчат. Я теж зустрічаюся з дівчатами, але рідко. Після Євробачення не мав жодного вихідного. Три місяці давав по два концерти на день.

Обідати до заміського лісового пивного клубу "Партизан" норвежця відвіз білий мікроавтобус "мерседес". Оселився Рибак у 5-зірковому готелі "Інтерконтиненталь". Із його номера-люкс на 10-му поверсі видно Софіївську та Михайлівську площі. Доба проживання коштує 1500 євро. У номері — передпокій, спальня, кабінет і вітальня. На столиках біля ліжка пляшки з мінеральною водою без газу. Рибак віддає перевагу зеленому чаю. Любить суші та рибу. Перед сном грає на роялі. В "Інтерконтиненталі" інструмент поставили біля помешкання співака.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Рибака затримали українські митники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі