вівторок, 09 листопада 2010 03:33

Олександр Педан рік приховував своє одруження

 

Ведучий "Підйому" на "Новому каналі" Олександр Педан, 28 років, повернувся з Домініканської Республіки. Там невдало стрибнув зі скелі у воду і покалічився. Йому наклали 15 швів на обличчі.

— Разом зі знімальною групою їздив у Домінікану у відрядження. За три дні мали зняти 16 сюжетів. З роботою впоралися за півтора дня. Весь інший час відпочивали. У той день все було невдале — погода, місце та час. Я пірнув з 2-метрової скелі у воду. Під 30-сантиметровим шаром води був риф із коралами, мушлями та їжаками. Від одного я відштовхнувся, а поруч був інший. Він пройшовся мені по обличчю та плечу. Одне розсічення було за 3 міліметри від ока. Дружина кілька днів діставала з мене голки морського їжака. З підборіддя виліз кусок мушлі, розміром з ніготь на мізинці.

Після повернення до Києва Педан за три дні зняв шви, аби вести прямий ефір шоу "Україна сльозам не вірить".

— Найгірше, це набряки на обличчі, що були за день до ефіру. Я був схожий на пасічника, якого покусали бджоли. Допомогли дві крапельниці — одна з вечора, друга — вранці. Поранене обличчя гримували хвилин 40. Лікар сказав, що мені повезло. Міг зламати шию і залишитися калікою на все життя.

Зароблені гроші телеведучий вкладає у себе, як бренд, та свою сім'ю. Не економить на відпочинку, їжі та одязі. Каже, цьогоріч вдалося погасити кредити на квартиру та машину.

— Остання з моїх покупок — швейцарський годинник "Зініт" (годинники такої марки коштують близько 300 тис. грн. — "ГПУ"). Мені привезли його зі Штатів. Це той чоловічий аксесуар, який необхідно мати. Так і з машиною — брав ту, що подобається. Зараз вона на ремонті, побив перед поїздкою в Домінікану. Страхова не хоче компенсувати збитки, кажуть, що збанкрутіли. Ремонт мені обійдеться в 5 тисяч доларів.

Олександр сім років одружений. З жінкою Інною познайомився на КВК, виступали за різні шкільні команди.

— Спочатку залицявся до її подружки, та з нею не склалося. Вдруге з Інною зустрівся в хмельницькому університеті, де обоє навчалися. Після закінчення вузу рік пропрацював керівником відділу реклами мобільного зв'язку. Зрозумів, що це не моє, і поїхав у столицю.

Запрошення на роботу отримав від продюсерів проекту "Камеді клаб".

— Толком ніхто не знав, чим займатимемося і який буде попит на вечірки. Дружина підтримала і сказала, що такий шанс випадає раз у житті. Якщо прогавлю, то ніколи собі цього не прощу. За умовами контракту із "Камеді клаб", не мав права розголошувати, що одружений. У мене був образ ангела і любимчика дівчат.

Переживав, коли хтось розпустив чутки, що Педан гей.

— Я з нетерпінням чекав моменту, аби все спростувати. Ці плітки були ударом нижче пояса. Через рік перевіз у Київ дружину і доню.

Інна, 27 років, в одній зі столичних гімназій, викладає англійську мову. Донька Лєра ходить в садок, наступного року піде до школи.

— Зараз вибираємо заклад. Хочемо, аби школа була близько біля дому, в Дарниці. Якось в кіно збирався піти. Зателефонував додому, а донечка як доросла почала говорити: "Так, ніякого кіна. Бігом додому. Я тебе приб'ю, як курку жарену". Це було так смішно. Наслухається дорослих і так з нами говорить.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Педан рік приховував своє одруження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі