вівторок, 12 грудня 2017 08:01

Олександр Дідовець прикрашав ялинку гирями

Автор: ФОТО З САЙТА WWW.zhitomir.info
  Олександр Дідовець займався моржуванням, щодня бігав. У нього лишилися дружина і донька
Олександр Дідовець займався моржуванням, щодня бігав. У нього лишилися дружина і донька

5 грудня у Новограді-Волинському на Житомирщині помер силач Олександр Дідовець, 63 роки. Сім разів ставав чемпіоном світу з гирьового спорту, п'ять — дипломантом Книги рекордів України.

— В Олександра був рак, — говорять товариші. — Дізнався про діагноз навесні 2013 року. Перемогти його не зміг.

Олександр Дідовець почав займатися гирьовим спортом 1976-го.

— В юності був дуже кволий — важив менше 60 кілограмів, — казав він. — Після армії вирішив серйозно зайнятися своєю фізичною підготовкою. У спорт прийшов пізно, коли мені було під 30. За два роки став чемпіоном України.

Займався тренерською роботою. Брав участь у змаганнях із гирьового спорту. Не раз встановлював рекорди. 2007-го за 4 год. 600 разів підняв 50-кілограмову бочку з пивом. 2012 року 24 с. протримав на долоні дві 24-кілограмові гирі. Позаторік презентував прапор із 272 цвяхів, які зігнув руками.

Олександр Дідовець щодня бігав та купався у річці. Збирав гирі. Мав їх більше сотні.

У спортсмена залишилися дружина й донька.

Автор: WWW.segodnya.ua
 

Росіянка 19-річна Тетяна Чехранова померла в Туреччині. Працювала в стамбульському казино. Надавала ескорт-послуги, кажуть.

— Таня училась в медицинском колледже. Взяла академотпуск и уехала в Турцию, — розповідає матір Зінаїда Чехранова, 40 років. — Там познайомилася з бізнесменом Ібрагімом. Його батьки були проти цих стосунків, бо Таня — християнка. 18 листопада донька сказала, що збирається з Ібрагімом у гори. Після того на зв'язок не виходила.

Жінку знайшли мертвою в автомобілі коханого. Ібрагім Юлдис заявив, що Тетяні раптово стало зле й вона померла.

Справу розслідує турецька поліція.

Автор: WWW.tribuneindia.com
 

Індійський актор 79-річний Шаші Капур помер у лікарні Мумбаї. Мав хворі нирки. Останні роки регулярно проходив процедуру гемодіалізу.

Шаші Капур почав зніматися у кіно в дитинстві. 13-річним виконав одну із головних ролей у фільмі "Волоцюга". Після цього став популярним. Всього знявся у 124 стрічках.

У Шаші Капура залишилися двоє синів і донька. Дружину — британську актрису Дженніфер Кендалл — поховав 33 роки тому.

Автор: ФОТО З САЙТА WWW.starslife.ru
 

Британський співак 70-річний Елтон Джон 4 грудня втратив матір Шейлу Фейрбразер. Вона померла на 93-му році.

"Минулого понеділка бачився з мамою. А сьогодні вранці дізнався, що її серце зупинилося. Мені дуже не вистачатиме її", — написав Елтон Джон у "Фейсбуку".

Співак багато років не спілкувався з матір'ю. Жінка докоряла синові його нетрадиційною орієнтацією. Розірвав із нею всі контакти 2005-го, коли одружився з канадським режисером Девідом Фернішем.

— Радію, що встиг помиритися з нею за життя, — каже Елтон Джон.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Дідовець прикрашав ялинку гирями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі