середа, 29 серпня 2012 00:45

Одеситка стала найкрасивішою дружиною в світі

Автор: фото з сайта www.mignews.com.ua
  Одеситка Анна Щапова живе в шлюбі з бізнесменом Олегом Рибальченком. Має доньок Поліну і Ніколь
Одеситка Анна Щапова живе в шлюбі з бізнесменом Олегом Рибальченком. Має доньок Поліну і Ніколь

32-річна Анна Щапова з Одеси стала найкрасивішою дружиною в світі, вигравши конкурс краси для заміжніх — "Місіс Ґлоб-12". Він пройшов в американському містечку Палм-Спрінгс тиждень тому.

Анна працює телеведучою на одеському каналі "ОК". Народилася в Донецьку. Закінчила тамтешній університет за спеціальністю "менеджмент зовнішньоекономічної діяльності". Працювала в туристичній фірмі та редактором журналу.

— У школі я була така завантажена, що доводилося обирати між плаванням та музикою. І я вибрала перше. Це було дуже важко: по два тренування в день. О сьомій вечора поверталася додому й одразу сідала за уроки. Щодня мала один маршрут: басейн, школа і дім. Але, з другого боку, це була серйозна закалка, адже у спорті привчають до дисципліни й відповідальності, — розповідає переможниця. — У підлітковому віці не вважала себе симпатичною. У мене, як у всіх, були свої комплекси. Але мама примусила мене піти у школу моделей. І коли я пройшла кастинг і мене почали запрошувати в проекти й на модельні покази, комплекси відпали. Потім я вийшла заміж, народила дітей і пішла з модельного бізнесу.

Наприкінці 1990-х Анна Щапова взяла шлюб з одеським бізнесменом Олегом Рибальченком. Його компанія імпортує фрукти. 2000-го народила доньку Поліну. Через три роки другу — Ніколь.

— Після народження доньок вирішила повернутися в модельний бізнес. Вигравала конкурси краси. Пам'ятаю, як з одного з них привезла календарі зі своїм зображенням. І Поліна почала роздавати їх усім, кого бачила: таксистам, учителям у школі.

Торік Аня теж брала участь у цьому конкурсі, але не ввійшла навіть в десятку.

Цього року вона обійшла 38 найкрасивіших заміжніх жінок світу, отримавши найбільші бали на виході в купальниках, національних вбраннях із прапором своєї країни та вечірніх сукнях.

Торік корону "Місіс Ґлоб" отримала росіянка Аліса Крилова.

Зараз ви читаєте новину «Одеситка стала найкрасивішою дружиною в світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі