пʼятниця, 11 червня 2010 03:24

"Ноги приносять мені мільйон доларів щороку"
5

Модель і співачку Дашу Астаф’єву завдяки тому, що довгонога (111 сантиметрів), запрошують зніматися у відвертих фотосесіях
Фото: фото з сайта www.on.net.mk
Співачка Настя Каменських має ноги завдовжки 105 сантиметрів. ”Виглядає невисокою, хоч має метрові ноги. Цим вона бере на сцені. Ноги втрачають форму через великі коліна. Їй треба накачати більші ляшки”, — вважає столичний масажист Ігор Коломієць
Довжина ніг актриси Ольги Куриленко — 107 сантиметрів. ”Ноги нагадують веретено. Найсексуальніше місце у Куриленко — під коліном. Сексуальності додають також подовжені ступні й довгі пальці”, — говорить Коломієць
Ноги гімнастки Ганни Безсонової — 105 сантиметрів завдовжки. ”Ноги витягнулися через щоденні розтяжки і тренування. Дивно, що вона не виставляє їх напоказ, не знімається в еротичних фотосесіях. Ногами вона зможе заробляти до 30 років. Якщо закине тренуван
Довжина ніг моделі Інни Цимбалюк — 1,10 сантиметрів. Масажист Ігор Коломієць радить Інні менше качатися у спортзалі: ”М’язи литок не повинні бути надто накачаними. Це порушить обриси”

Чеська модель 22-річна Івона Дрєзка за зросту 1,96 м має ноги завдовжки 1,34 м.

— Кажуть, мої ноги найдовші у світі. Через це пропонували занести мене до Книги рекордів Гіннеса. Не вважаю, що ноги — найкрасивіша частина мого тіла, — говорить Івона. — Маю ще сині очі й щоки з ямками.

Івона працює моделлю з 14 років.

— Ноги приносять мені мільйон доларів щороку. Торік за 100 тисяч доларів погодилася на фотосесію на тлі телевізійної вежі у Берліні. Це одна з найвищих споруд у місті. Після фотошопу на світлині мої ноги здаються довшими за вежу.

Розповідає, що у школі комплексувала через довгі й худі ноги.

— Щоб приховати худорлявість, носила широкі штани. Короткі спідниці вдягала тільки на дискотеки. Мала на 2 сантиметри вищу однокласницю. Її дражнили здоровулею. Через це вона з Праги переїхала до Дрездена. Тепер там грає за баскетбольну команду. Батьки теж хотіли зробити мене спортсменкою. Записували на волейбол, жіночий футбол і стрибки у висоту.

Зріст заважає Івоні знайти собі хлопця.

— Часто отримую неприємні пропозиції. Серйозних стосунків зав"язати не можу. Під час побачень хлопці комплексують, бо на голову нижчі від мене. Вдруге мало хто запрошує.

В Україні найдовші ноги має модель і співачка Даша Астаф"єва, 24 роки. Вони завдовжки 1,11 м. Даша співає у гурті "Нікіта", знімається в еротичних фотосесіях.

— Довгими ногами потрібно вміти користуватися. Завдяки їм я попала на ювілейну обкладинку журналу "Плейбой". Довгі ноги від природи ще не гарантують успіх у модельному чи шоу-бізнесі. Для того, щоб вони були гарними, треба довго працювати в спортзалі, ходити на масаж і в басейн. Мої ноги мене годують, але на них я трачу кілька тисяч доларів на місяць. Ніколи не комплексувала через свій зріст і ноги. Можу одягти все, що подобається, або прийти голою. Мені нема чого приховувати. Маю ідеальні форми.

— В Астаф"євої ноги від вух. Жодного лишнього м"яза чи жирового відкладення. Такими ногами не торгувати — гріх, — вважає столичний масажист 34-річний Ігор Коломієць. — Стегна підтягнуті, стоншені догори. Литки, як камінчики. П"ятки округлої форми підкреслюють легку ходу жінки. Ноги видовжують підтягнуті сідниці. На них затримуєш погляд на кілька хвилин.

Він працює у салоні краси "Софійський" у центрі Києва. За допомогою масажу підтримує красу жіночих ніг.


Зараз ви читаєте новину «"Ноги приносять мені мільйон доларів щороку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі