вівторок, 17 березня 2009 16:00

Ніна Матвієнко вважає Світлану Лободу провінційною співачкою

Автор: фото: Гліб ГАРАНІЧ
  Перед Євробаченням співачка Світлана Лобода тренується із канадським цирком ”Дю Солей”
Перед Євробаченням співачка Світлана Лобода тренується із канадським цирком ”Дю Солей”

26-річна співачка Світлана Лобода виступить 17-ю у другому півфіналі конкурсу Євробачення в Москві. Вона вийде на сцену після албанки і перед квартетом із Естонії. Жеребкування відбулося в понеділок. Перший півфінал пройде 12 травня.

На прес-конференцію співачка спізнюється на півгодини. На ходу скидає шубку з єнота.

— У мами сьогодні день народження. Їздила вітати її в Ірпінь. Три роки тому купила помешкання в Києві, але через гастролі ніяк не закінчу ремонт. Винаймаю в столиці квартиру.

Лобода почала брати уроки в циркачів.

— Домовилася з акробатами з найбільшого в Канаді цирку "Дю Солей". Вони щотижня приїжджатимуть в Україну і навчатимуть мене трюків, — стукає по мікрофону, він кілька разів вимикається. — Уже сідаю на шпагат і роблю кувирки в повітрі. Хочу шокувати публіку своїм виступом.

Мікрофон виключається, Лобода просить полагодити його. Організатори не реагують.

— Кілька українських і російських виконавців пропонують свою допомогу за гроші. Я відмовляюся, бо вважаю себе самодостатньою артисткою з хорошою командою. От Андрій Данилко й Алан Бадоєв підтримують без жодної копійки. Данилко сам подзвонив мені, дає поради по телефону. Бадоєв через тиждень зніме кліп на мою пісню Be my Valentine.

61-річна співачка Ніна Матвієнко не схвалює результатів національного відбору:

— Лобода — співачка провінційного рівня. Краще б у Москві виступав "Гарячий шоколад". У них великий діапазон голосів. Не знаю, чому глядачам так подобаються вивалені губи і надміру сексуальні рухи?

Зараз ви читаєте новину «Ніна Матвієнко вважає Світлану Лободу провінційною співачкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі