середа, 23 грудня 2009 17:46

Нестор Шуфрич купив тенісистку

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Російська екс-тенісистка Анна Курнікова грає на міні-турнірі у київському фітнес-клубі ”Гран-прі”. У першому ряду крайній праворуч сидить організатор бізнесмен Олександр Онищенко з нареченою Сніжаною Онопко. Біля неї — депутати-”регіонали” Нестор Шуфрич т
Російська екс-тенісистка Анна Курнікова грає на міні-турнірі у київському фітнес-клубі ”Гран-прі”. У першому ряду крайній праворуч сидить організатор бізнесмен Олександр Онищенко з нареченою Сніжаною Онопко. Біля неї — депутати-”регіонали” Нестор Шуфрич т

Президент федерації кінного спорту 38-річний Олександр Онищенко на аукціоні продав майстер-класи із зірками світового тенісу. Він уклав угоду з Андрієм Медведєвим, данкою Кароліною Возняцькою, білорускою Вікторією Азаренко та іспанцями Давідом Феррером і Томмі Робредом. Тенісисти мають двічі на рік брати участь в акціях, які організовує він. Натомість отримують гроші для поїздок на турніри.

Також приїхала російська екс-тенісистка 28-річна Анна Курнікова. За це отримала гонорар, розміру якого не розголошує. Через негоду не могла вилетіти з німецького міста Франкфурт 12 год. Літак приземлився в аеропорту "Бориспіль" о 15.00. На табличці у водія, який зустрічав Курнікову, вона побачила помилку в своєму прізвищі. Номер у 5-зірковому готелі "Інтерконтиненталь" Анні забронювали під чужим прізвищем.

До столичного фітнес-клубу "Гран-прі" Курнікова заходить у чорних спортивній куртці та бейсболці, що прикриває очі.  Видно округлий живіт. Вона на четвертому місяці вагітності. Батько дитини — співак Енріке Іглесіас. Журналісти цікавляться, у якому вбранні вона святкуватиме Новий рік.

— Можу й у піжамі, якщо захочу, — знизує плечима.

Каже, що у великий теніс повертатися не планує, бо фізично не готова витримувати навантаження на тренуваннях.

18 грудня Анна Курнікова відвідала казарми американських солдатів у Іраку. Російські журналісти, які прилетіли на прес-конференцію до Києва, зазначають їй, що це — антипатріотично.

— Чому? Хіба в Іраку є російські казарми? Я завжди роблю те, що вважаю за потрібне. Це був антикомерційний крок. Я займаюся речами, які важливі для мене та для людей.

Спортсмени йдуть переодягатися до матчу. Нардеп-"регіонал" Нестор Шуфрич, 42 роки, сідає у першому ряду поруч із Олександром Онищенком. Біля нього сідає "регіоналка" Ірина Бережна, 28 років. Засмагла депутатка вбрана у білий костюм з блискітками.

Батько дитини — Енріке Іглесіас

— Люблю змагання, — говорить Нестор. — Трохи займався тенісом і єдиноборствами.

Гості не п"ють і не їдять. Пляшка води 0,25 л французької марки "Вітель" коштує 30 грн. Чоловік у піджаку без краватки купує кілька гамбургерів. Сідає у залі та їсть їх. Вхід на турнір коштує 1–10 тис. грн. Майже всі місця зайняті — їх кількасот.

На корт виходять Кароліна Возняцька з подругою Вікторією Азаренко. Під час подачі м"яч потрапляє в голову 10-річному хлопчику, який сидить у першому ряду зі свою матір"ю. Кароліна біжить до дитини через корт.

— А ю окей? — перепитує кілька разів. Цілує у скроню, щоку. Вони в хлопця червоні від удару.

Перемагає Вікторія з рахунком 7:5.

Після турніру тенісисти йдуть у "Будда-бар". Онищенко запрошує Курнікову за свій столик. 23-річна супермодель Сніжана Онопко сидить за іншим столиком. Обличчя в неї сумне. 11 грудня Онищенко скасував із нею весілля. Кажуть, зробив це через відверті знімки нареченої під час однієї з приватних фотосесій.

О другій ночі ведучий Юрій Горбунов оголошує початок аукціону. На ньому продають майстер-класи з тенісистами. Ірина Бережна та Нестор Шуфрич купують годину заняття з Кароліною Возняцькою та Вікторією Азаренко за 50 та 53 тис. грн.

— Я розмовляла з Кароліною до аукціону, — каже Ірина. — Вона скромна і відкрита. З радістю потренувалася б із нею, але у 13 років пошкодила хребет. Лікарі заборонили займатися тенісом. Урок подарую 17-річній тенісистці Ані. Я давно нею опікуюся, вона має гарні перспективи. Нестор теж віддасть їй своє тренування з Вікторією.

На аукціоні зібрали 240 тис. грн. Їх передадуть дітям, хворим на рак.

Зараз ви читаєте новину «Нестор Шуфрич купив тенісистку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі