пʼятниця, 04 червня 2010 05:26

Не називайте дітей на честь самогубців і хворобливих

 

Житомирянка 39-річна Ірина Середа допомагає подружжям обирати ім"я для новонароджених. Вважає, що від імені й прізвища залежить доля дитини.

— Сім"ї чомусь бояться називати дітей іменами покійних родичів. У цьому немає нічого поганого, — радить Ірина. — Особливо добре називати немовлят на честь бабів і дідів, які прожили багато років. Це віщуватиме довге життя. Предки можуть істотно вплинути на долю людини. Не називайте на честь самогубців і людей, які хворіли. Таке ім"я притягуватиме невдачі.

Радить обирати ім"я намолене — святої чи святого.

— Тоді поруч з ангелом-охоронцем дитину оберігатиме святий. Кого називають на честь великомучеників, багато досягатиме, але страждатиме в особистому житті.

Ірина замовляє каву в столичному фаст-фуді "Пузата хата". П"є малими ковтками.

— Ім"я, дане при народженні, визначає тип особистості. Воно є посередником між речовим і духовним світом. Людина має святкувати не лише день народження, а й день святого, ім"ям якого названа.

Каже, хворобливими є люди, ім"я яких починається на останні літери алфавіту.

— Вони схильні до серцево-судинних захворювань і розладів шлунка. Серед них найбільше самогубців. Не раджу давати дітям американські імена, називати на честь акторів, квітів і зірок. Їхнє життя не складеться. Буде жити, як у кіно. Мала знайому Незабудку, вона міняла хлопців. Кожен клявся, що її не забуде, та на наступне побачення не запрошував. Один чоловік поміняв ім"я Максим на Марс. Йому якийсь віщун порадив, що це принесе прибуток. Після цього з ним ніхто не хоче вести бізнес. Бо вважають чоловіка з таким іменем несерйозним. Уже влетів на два кредити. Продав квартиру і машину.

Після того, як заміните дівоче прізвище, у житті відбудуться зміни

Застерігає батьків, які хочуть назвати дитину рідкісним ім"ям.

— У дитинстві Омелянів і Агафіїв можуть заклювати. Дитина буде соромитися свого імені, а коли стане повнолітньою, змінить його.

Аналізує вплив імен на характер.

— Ярослави, Данили, Сергії — наполегливі. Михайли, Валентини, Григорії — невпевнені в собі. Олеги та Івани — спокійні й терплячі. Серед жіночих популярні Ірини, Анни й Олени. Дівчата з такими іменами мають тверді характери. Ольги і Наталі — сварливі, конфліктні. Людмили і Христини — вразливі й терплячі.

Жінкам рекомендує думати перед тим, як взяти прізвище чоловіка.

— У виграші жінки, які ставлять прізвище чоловіка другим. Будьте готові — після того, як заміните дівоче прізвище, у житті відбудуться зміни. Можете поміняти роботу, захворіти чи, навпаки, одужати. Ніколи не соромтеся свого прізвища. Успішними стають тільки ті, хто промовляють його з гордістю.

Змінили імена:

Микола Азаров — Микола Пахло

Василь Противсіх — Василь Гуменюк

Наталя Могилевська — Наталя Могила

Василь Червоній — Василь Дзюбук

Тіна Кароль — Тетяна Ліберман

Ані Лорак — Кароліна Куєк

Таїсія Повалій — Тетяна Мокляк

Юрко Юрченко — Юрій Нечистяк

Асія Ахат — Інесса Данилова

Наташа Корольова — Наталя Поривай

Зараз ви читаєте новину «Не називайте дітей на честь самогубців і хворобливих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі