вівторок, 11 грудня 2018 00:30

Назар Акулов згорів у бабиній хаті

У селі Радчиха ­Катеринопільського району на Черкащині загинув 22-річний Назар АКУЛОВ. Коли ночував у бабиній хаті, там сталася пожежа.

— Уранці 30 листопада подзвонили люди з села, — розповідає рятувальник Ігор Красюк. — Сказали, що горить хата. Коли прибули на місце, вже впав дах. Селяни переживали. Казали, що в хаті можуть бути люди. Зайшли всередину. Біля вікна виявили тіло людини без ознак життя. Витягнули в безпечне місце, викликали медиків. Це був 22-річний місцевий житель. На жаль, врятувати хлопця не вдалося.

Займання сталося через грубу.

— Стара бабина хата має тріщини в печі, — говорить Красюк. — Батьки просили сина не розпалювати її. Але вдарили морози, і він їх не послухав. Коли сталася пожежа, з будинку вибратися не зміг.

Після закінчення школи Назар Акулов служив в армії. Через стан здоров'я комісували. Після того працював електриком у Києві.

— Нещодавно Назар повернувся додому, — розповідає староста села Сергій Гончар. — Працював на місцевому елеваторі. Розрахувався за два дні до смерті. Мешкав з батьками. Коли випивав, ішов ночувати у бабину хату.

У батьків Назара залишилася старша донька. Заміжня. Живе у Смілі на Черкащині.

Зараз ви читаєте новину «Назар Акулов згорів у бабиній хаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі