четвер, 08 квітня 2010 00:17

Настя Каменських продавала в трамваї півників на паличках

Автор: фото надане прес-службою Андре Тана
  У столичному трамваї номер 19 телеведуча Лєра Черненко (праворуч) продавала прикраси. Солістка гурту ”Пара Нормальних” Аня Добринєва торгувала панчохами. А дизайнер Андре Тан працював кондуктором
У столичному трамваї номер 19 телеведуча Лєра Черненко (праворуч) продавала прикраси. Солістка гурту ”Пара Нормальних” Аня Добринєва торгувала панчохами. А дизайнер Андре Тан працював кондуктором

Співачки Альоша та Міка Ньютон, дует Потапа і Насті Каменських у столичному трамваї N 19 продавали футболки, квіти, прикраси. Одночасно рекламували нову колекцію одягу від київського дизайнера Андре Тана.

— Хочу, щоб всі люди виглядали, як зірки шоу-бізнесу, — каже 27-річний Андре Тан. Він продає проїзні талони, вторгував 75 грн. — У мене непогано виходить працювати з бомондом, тепер дійшла черга до звичайних громадян. Торгуватиму штанами, сумками, прикрасами, міні-сукнями, футболками з малюнками художниці Євгенії Гапчинської. Вони коштуватимуть від 200 гривень. Мій одяг можна придбати через Інтернет. Цього сезону будуть модними масивні прикраси і комбінезони. У моді так заведено: чим гірша економічна і політична ситуація у світі, тим актуальніші яскраві кольори. Коли все добре, люди одягаються в стриманий одяг.

Потап грає пасажирам на балалайці, Настя Каменських дарує півників на паличках. Вручає всім, крім Потапа. Серед пасажирів більшість пенсіонерів. Вони обговорюють зірок, але автографів не просять.

Співачка Маша Фокіна, 24 роки, ворожить охочим на картах і по руці. На голові в неї жовта пов"язка від Андре Тана.

— Пенсіонери відмовлялися, казали, на Пасху гадати не можна. А молоді погоджувалися. Я знаходила лінію долі й казала: "У вас усе буде добре". Поганих прогнозів не давала. Пояснювала, що по руці може навчитися гадати кожен.

Продає у трамваї пресу 24-річна Альоша. Заробила 23 грн.

— Раніше мені доводилося продавати рибу, — розповідає вона. — Мій батько дуже любить рибалити. У Запоріжжі, де ми жили, є багато гарних місць, де можна цим займатися. Інколи він привозив рибу мішками. Ми не знали, що з нею робити. Я продавала її на березі, навіть по квартирах носила.

Міка Ньютон пропонує пасажирам тюльпани. Організатори придбали їх у підземному переході по 5 грн за штуку. Жодного букета не купують. Артисти забирають їх собі.

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських продавала в трамваї півників на паличках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі