пʼятниця, 23 вересня 2016 07:30

Найзірковіші американські актори розлучаються

Автор: REUTERS
  Спільні статки акторів Анджеліни Джолі та Бреда Пітта оцінюють у 450 мільйонів доларів
Спільні статки акторів Анджеліни Джолі та Бреда Пітта оцінюють у 450 мільйонів доларів

19 вересня американська актриса 41-річна Анджеліна Джолі подала документи на розлучення з актором Бредом Піттом, 52 роки. Упродовж 11 років їх називали найкрасивішою парою Голлівуда.

— У заяві причиною розлучення Анджеліна назвала непримиримі протиріччя у вихованні дітей, — розповідають в оточенні подружжя. — Справжні ж причини розриву невідомі. Бред каже, що Анджеліна перестала піклуватися про себе. Майже нічого не їсть, щоночі п'є вино й постійно курить. Бред витрачає багато сил, аби змусити її змінитися.

Анджеліна говорить про зради чоловіка і його пристрасть до алкоголю. Заявляє — у нетверезому стані він небезпечний для дітей, бо не контролює себе.

Ширяться чутки про роман Бреда з французькою актрисою Маріон Котіяр, 40 років. З нею знявся у стрічці "Союзники". Анджеліна найняла детектива, кажуть.

Джолі і Пітт почали зустрічатися ­2005-го на зйомках фільму "Містер і місіс Сміт". У ньому виконали головні ролі. Тоді Бред був сім років одружений з актрисою Дженніфер Еністон. За кілька місяців пішов від неї до Джолі. Офіційно одружилися за 10 років. 2014-го відгуляли весілля на півдні Франції. Запросили 20 гостей. Медовий місяць провели на мальтійському острові Гоцо. $200 тис. заплатили його жителям, аби на цей час залишили острів. Після одруження пари десятки разів з'являлися чутки про розлучення.

— Ми не раз були на грані розриву, — каже Пітт. — Щоб цього не сталося, починав діяти. Адже мені дісталася найвродливіша жінка на землі. Вона є ідеалом для більшості чоловіків. А я маю можливість засинати поруч із нею, обіймати за плечі. Засипав її квітами, поцілунками й компліментами. Щоразу почуття ставали сильніші.

Пара виховала трьох не своїх і трьох спільних дітей. Старшому усиновленому хлопчикові, камбоджійцю Меддоксу 15 років. Близнюкам подружжя Ноксу і Вів'єн — по 8.

— З Енджі планували мати 12 дітей, — говорить Бред. — Але здулися після шостої. У нашому домі було багато любові, сварок, вирішування дитячих суперечок, багато чищення зубів, різного розливання і розсипання. Повний хаос. Але це завжди весело.

У позові Джолі просить залишити їй дітей, а Пітту дозволити бачитися з ними на вихідних. За шлюбним контрактом майно, нажите разом після розірвання стосунків, розділять між усіма дітьми.

Спільні статки Джолі й Пітта оцінюють у $450 млн. Мають 35-кімнатний палац у французькому Центральному Провансі, нерухомість у Великій Британії, Туреччині, Іспанії та на острові Майорка.

Розлучення стане для жінки третім. Із британським актором Джонні Лі Міллером прожила у шлюбі рік. Три роки тривали стосунки з режисером Біллі Бобом Торнтоном.

Зараз ви читаєте новину «Найзірковіші американські актори розлучаються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі