середа, 10 червня 2009 19:02

Надія Чепрага втратила чоловіка

Автор: фото з сайту www.chepraga.ru
  Молдавська співачка Надія Чепрага із чоловіком Євгеном Литвиновим та племінницею святкують Новий, 2003 рік у квартирі в Москві
Молдавська співачка Надія Чепрага із чоловіком Євгеном Литвиновим та племінницею святкують Новий, 2003 рік у квартирі в Москві

Молдавська співачка Надія Чепрага, 52 роки, скасувала гастролі по Росії. У неї помер чоловік професор-економіст 68-річний Євген Литвинов.

Останні роки Євген Олександрович важко хворів, йому оперували серце і легені. У травні підхопив запалення легень. Організм не витримав ускладнення недуги.

Із Чепрагою Литвинов познайомився 33 роки тому.

— У Ленінграді проходили Дні молдавської культури, — згадує співачка. — Він підійшов мене привітати після концерту — стильний, ефектний у бузковій краватці з букетом троянд. Трохи поспілкувалися, і я поїхала на гастролі в Німеччину. Думала про нього. Коли повернулася, зателефонувала Жені. Слухавку взяла його мама. "Женя вас просто обожнює", — сказала. А їй відповідаю: "Та я сама його кохаю".

Чепрага вийшла заміж 19-річною. За нею упадали шейх Брунею і син румунського лідера Ніку Чаушеску. Перший подарував їй верблюда, другий закидав квітами. Усе це припинилося, коли Надія народила сина. Нині 30-річний авіаконструктор Іван живе з родиною у Німеччині.

Замолоду Надія Чепрага і Софія Ротару були суперницями.

— Композитор Петро Теодорович продав мені пісню "Меланхолія" на 150 карбованців, а через місяць за 200 — Соні. Я приїжджаю з відпочинку, а вона вже співає її в "Ранковій пошті", — згадує Чепрага. — У нас відбулася сутичка. А коли з"ясували, хто завинив, спокійно розійшлися. Я поступилася, а Соня заспівала її на "Пісні року".

Із 2001-го Надія Чепрага живе в Москві, колекціонує сумки та взуття. Його в неї близько 300 пар.

Зараз ви читаєте новину «Надія Чепрага втратила чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі