вівторок, 10 жовтня 2017 00:35

Над вбранням для Поліни Ткач працювали п'ятеро

— Убрання важить, як половина мене, — каже "Міс Україна-2017" Поліна Ткач, 18 років. В обід 5 жовтня виходить на сцену столичного ресторану Миколи Тищенка. Вона — у бежево-золотистій сукні з великою пишною спідницею й корсетом. З іншими українськими учасницями цьогорічних конкурсів краси, "Міс Земля" та "Міс Інтернешнл", показує вбрання, пошите до фінальних змагань. Усі відбудуться в листопаді цього року за кордоном.

Поліна Ткач поїде на конкурс "Міс Світу" до китайського міста Санья 18 листопада. Сукню для неї пошила дизайнер 27-річна Катерина Лукашик із Вінниці. Створює вечірнє вбрання для Національного конкурсу "Міс Україна" три роки.

— Сукня важка, але комфортна, — розповідає Катерина. — У неї вклала символ нашої країни — колоски хліба. Він асоціюється з урожаєм і родючістю.

Колоски у вигляді променів нанесли спеціальним напиленням на корсет. Тканину замовляли з Італії. Над вбранням працювали п'ятеро людей, навіть ночами.

Наступною на сцену виходить "Міс Україна Земля" 23-річна Діана Мироненко. Вона у напівпрозорій золотистій сукні до підлоги, розшитій паєтками. З лівого плеча звисає рукав-шлейф. Костюм придумала столичний дизайнер Юлія Айсіна. Шили в Індії кілька десятків майстринь. Розшивали вручну.

За столиком в оточенні кількох жінок сидить "Міс ­Україна-2016" 19-річна Олександра Кучеренко в чорній прозорій сорочці та вузькій червоній спідниці. Перед кожною гостею — келих із коктейлем і тарілки з канапками. Олександру запрошують на сцену.

— Залишайтеся самими собою, — говорить вона. — Це допомогло мені втриматися торік, коли тебе оточують 122 найгарніші дівчини зі всього світу. Кожна — зі своїми амбіціями і кожна приїхала по корону. Важливо правильно побудувати з ними стосунки. Залишатися ніжною й чуйною у будь-якій ситуації. Це оцінять організатори і самі дівчата.

1000 метеликів прикрашають шлейф довжиною 2,5 м у сукні 24-річної Ксенії Чіфи — "Міс Україна Інтернешнл". Плаття — ручної роботи, вишите камінням і бісером. Вдягне його на фінал конкурсу 14 листопада в Токіо.

Зараз ви читаєте новину «Над вбранням для Поліни Ткач працювали п'ятеро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі