пʼятниця, 21 серпня 2009 08:01

На Багамах аплодували косі Христини Коц-Готліб

Автор: фото: REUTERS
  Представницю України на всесвітньому конкурсі краси донеччанку Христину Коц-Готліб після шоу бікіні назвали секс-символом
Представницю України на всесвітньому конкурсі краси донеччанку Христину Коц-Готліб після шоу бікіні назвали секс-символом

У неділю в готелі "Атлантіс" на Багамах пройде фінал конкурсу краси "Міс Всесвіт". Україну представлятиме екс-учасниця гурту "Віа Гра" 26-річна Христина Коц-Готліб.

Упродовж трьох тижнів 85 конкурсанток готувалися до фіналу. Окрім репетицій, фотографувалися і ходили на прийоми. Каталися на яхтах, гуляли місцевим зоопарком. Також побували на сигарній фабриці, де їм улаштували майстер-клас із виготовлення сигар.

Христину на Багамах підтримують мама та сестра. Щоправда, вони поселилися в сусідньому готелі, тому бачаться рідко. У своєму номері в "Атлантісі" Коц-Готліб проживає з "Міс Грузія", 19-річною Лікою Орджонікідзе. Вони потоваришували.

— Христина спить по три-чотири години на добу, — каже директорка конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" 26-річна Ганна Філімонова. — Члени журі звертають увагу на неї. На шоу бікіні викликала справжній фурор! Христину навіть охрестили секс-символом конкурсу. А багамський таблоїд "Сан" помістив її фотографію на обкладинку.

13 серпня в рамках конкурсу відбувся благодійний аукціон національних сувенірів. Христина виставила там футбольний м"яч з автографами футболістів донецького "Шахтаря".

— За мій приз чоловіки в залі ледь не билися! — хвалиться вона. — Переможцем виявився американський бізнесмен. Коли я виносила на сцену м"яч, почула за спиною бурхливі оплески. Подумала, що це через м"яч. А виявилося, що гості аплодували моїй довгій косі.

Зараз ви читаєте новину «На Багамах аплодували косі Христини Коц-Готліб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі