четвер, 30 вересня 2010 08:04

Монро носить туфлі на 27-сантиметрових підборах

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Травесті-діва Монро міряє валянки у столичному магазині ”Шопа-ґолік”. Вона носить взуття 40-го розміру
Травесті-діва Монро міряє валянки у столичному магазині ”Шопа-ґолік”. Вона носить взуття 40-го розміру

"Никогда не надела бы резиновые сапожки. У меня остались неприятные воспоминания из детства, когда резиновые сапоги говняно-коричневого цвета носили все дети. Еще не могу терпеть сандали на низком ходу", — каже травесті-діва 32-річна Монро (киянин Олександр. — "ГПУ").

Вона прийшла вибирати взуття у столичному магазині "Шопа-Ґолік" поблизу станції метро Золоті ворота.

Сідає на диван у кутку крамниці. Просить продавщицю принести каву з вершками. Дістає з косметички дзеркало, пудрить щоки і ніс. Фарбує губи яскравою помадою, блиском.

— Маю 100 пар взуття. Обираю класичні моделі. Нестандартні і креативні — популярні лише один сезон. Я не така багата, щоб купувати собі пару на півроку. Гарно за ним доглядаю, мию, чищу і натираю кремом. Зсередини набиваю скрученим туалетним папером.

Підходить покупець. Хоче забрати свою сумку, що за спиною Монро. Подає її йому. Той не дякує, мовчки йде з магазину.

— Сучасні стилісти вражають мене повною відсутністю вихованості, — повільно говорить травесті-діва покупцеві у спину. — Важно ходять, щось вибирають. І нічого не платять, коли псують речі.

Поправляє бантики на своїх черевиках зі шкіри пітона.

— Сама їх прикрасила стразами Сваровські. Вони збоку вже тріснули. Пішла у них в гості до подружки, яка має 7-річну доньку. Дівчинка дала мені приміряти махрові панчохи з мордочкою кота на носку. Вони мені так сподобалися, що і зняти забула. Ми з подругою дві пляшки вина випили. Одягла черевики на ті шерстяні панчохи.

Найдорожче взуття придбала торік від нью-йоркської дизайнерки Донни Каран за 10 тис 200 грн.

Роззулася і боса по льоду пішла у під"їзд

— Мені дали передоплату за концерт, то я всі гроші в магазині просадила. Чобітки дуже зручні й красиві. Як одягаю, на мене всі звертають увагу.

Вихваляється, що має туфлі на 27-сантиметрових підборах.

— Шила їх на замовлення. Модель сама придумала. Вони різнокольорові на ремінцях. Одягала лише двічі. У такому взутті можна ходити тільки по рівній поверхні. На наших дорогах — нереально, ногу можна підвернути. Маю ще дуже вульгарні чоботи. Купила у секс-шопі. Вони височенні, щоб зручно було на пілоні крутитися.

Згадує, як зимою одягла їх на дискотеку.

— Тоді мороз ударив і скрізь слизько було. Приїхала на таксі. Вийшла з машини, а йти не можу — ноги роз"їжджаються. Зробила три кроки й під машину поїхала. Таксист думав, що я п"яна, почав до тротуару тягти. Симпатичним був, міцно тримав за талію. Вже почала мріяти, що ось-ось підхопить мене на руки. А він посадив мене на тротуарі, а сам поїхав. Як поверталася назад, вирішила не ризикувати. Роззулася і боса по льоду пішла у під"їзд, хоч на вулиці був 10-градусний мороз. Після каблуків приймаю контрастний душ і мажу ноги льодяним гелем.

Монро міряє червоні замшеві туфлі від Ів-Сен Лорана за 1750 грн. Взуття носить 40-го розміру.

— Раніше мені важко було знайти взуття свого розміру. Мала знайомих на Володимирському ринку. Вони, як товар новий привозили, одразу дзвонили, щоб могла вибрати. Зараз великі розміри — не проблема.

Просить продавщицю дати їй приміряти блискучі балетки.

— Я прямо, як Попелюшка, — намагається натягти.

— Такі взула би на побачення до кращої подруги, аби позаздрила, що маю туфлі від Лорана.

Зараз ви читаєте новину «Монро носить туфлі на 27-сантиметрових підборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі