пʼятниця, 07 лютого 2014 00:45

Молодятам не дозволили поцілуватися

Автор: ФОТО з родинного архіву подружжя
  Наталія розписується з Віктором, що за ґратами. Він відбуває довічне ув’язнення за вбивство у Софіївській виправній колонії №55 у місті Вільнянськ Запорізької області
Наталія розписується з Віктором, що за ґратами. Він відбуває довічне ув’язнення за вбивство у Софіївській виправній колонії №55 у місті Вільнянськ Запорізької області

— Влюбилась с первого взгляда. Я Витю до бесчувствия люблю. И буду ждать, пока не выпустят, — говорить 44-річна Наталія із Запоріжжя.

Вийшла заміж за в'язня 42-річного Віктора, який за вбивство відбуває довічний термін у Софіївській виправній колонії №55 у місті Вільнянськ Запорізької області.

Уперше зустрілися 20 років тому в гостях у спільного знайомого. Наталія навчалася на лікаря, Віктор працював на заводі. Жили в одному районі міста.

— Почав запрошувати мене в кафе і кіно. Носив без кінця квіти, — згадує Наталія. — Ходили постійно одне до одного, залишалися ночувати. Так прожили сім років. Востаннє разом святкували Новий рік. 1 січня Віктор пішов до знайомого, я чекала його вдома. Там була дівчина, яка не дуже гарно поводилася з чоловіками. Віктор її штовхнув. Вона вдарилася головою і померла дорогою до лікарні. Так і потрапив у в'язницю, сидить 13 років.

Побралася пара без обручок і свідків.

— Зранку поїхала в салон краси. Накрутили мені волосся. Зробили манікюр, педикюр і макіяж. Хотіла бути для чоловіка найгарнішою. Коли нас одружували, чоловік був за ґратами. Йому занесли документи, щоб розписався. Нам не дозволили навіть поцілуватися. Після церемонії дали 5 хвилин поговорити. Розмовляли про любов, планували майбутнє.

Раз на три місяці подружжя має побачення. Вони тривають до 4 год.

— Буду подавати документи на повторний розгляд кримінальної справи. Сподіваюся, чоловіка колись випустять. За ці роки він розкаявся.

Зараз ви читаєте новину «Молодятам не дозволили поцілуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі