неділя, 03 червня 2007 16:37

Микола Гнатюк поїхав до сина в Німеччину

54-річний співак Микола Гнатюк кілька тижнів тому поїхав до Німеччини провідати свого сина, 25-річного Олександра. Той живе у Мюнхені, навчається в університеті на економіста.

Гнатюк вивіз дружину й 5-річного сина до Німеччини 1986-го, після аварії на Чорнобильській АЕС. Його дружина працювала танцівницею. Співак прожив за кордоном кілька років і повернувся в Україну без сім"ї.

— У мене був невеликий вибір: загинути там чи займатися тут своєю професією, — згадує він.

Мати Миколи Анастасія Тарасівна каже "ГПУ", що Гнатюк провідує сина по кілька разів на рік. Олександр дуже музикальний, має добрий смак. Малим батько брав його з собою на гастролі.

Кохана Гнатюка мешкає в Санкт-Петербурзі

— Кажу йому: знімемо кліп чи заспіваємо пісню, — зізнається Микола. — Але він відмовляється.

Гнатюк дбає, аби син був віруючою людиною. Сам співак об"їздив багато монастирів. Подейкували навіть, що він постригся в ченці.

— Їздив на Великдень до Єрусалима, на сходження Благодатного вогню, — розповідає. — Був із сином у Греції на священній горі Афон, де багато монастирів. Їздили до мощів святого Миколая в Італію. Я витратив усі гроші в церковній крамничці. Думав, буду цілий день постувати, мріяв купити бодай  кекс і майку на пам"ять. Коли вийшов із базиліки, на одній машині майки роздавали безкоштовно. Батюшка запросив мене на обід — готувала його українка, яка живе в Італії 40 років. Пригостила мене моїми улюбленими кексами. А потім якийсь незнайомець безкоштовно відвіз мене на вокзал.

Друга дружина Миколи Гнатюка мешкає у Санкт-Петербурзі. Її ім"я співак приховує. Каже, їхні стосунки почалися ще до його шлюбу з матір"ю Олександра. Гнатюк і його кохана не розписані.

Зараз ви читаєте новину «Микола Гнатюк поїхав до сина в Німеччину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі