четвер, 06 лютого 2020 05:16

Михайло Стрелець виграв 250 гривень

Автор: Фото надане Михайлом Стрельцем
  Михайло Стрелець із села Бутівка Сосницького району на Чернігівщині був ліквідатором аварії у Чорнобилі
Михайло Стрелець із села Бутівка Сосницького району на Чернігівщині був ліквідатором аварії у Чорнобилі

— "Газету по-українськи" виписуємо давно. В нас її ще мати отримувала. За виграні гроші передплатили на цей рік. Видання дуже подобається, бо в ньому є вісті з ­усієї України, — каже 60-річний Михайло Стрелець із села Бутівка Сосницького району на Чернігівщині.

Він відправив передплатну квитанцію на адресу редакції і виграв 250 грн. Михайло Стрелець живе в шлюбі з дружиною 55-річною Людмилою Василівною.

— У жовтні минуло 36 років, як ми одружилися. Мені тоді було 18, а Михайлові — 24, — розповідає Людмила Василівна. — Я навчалася в Сосниці в сільськогосподарському технікумі на бухгалтера. Коли народила дитину, до нас приїхала моя бабуся по маминій лінії. Няньчила нашого сина. Згодом радгосп дав у селі службову квартиру. Жили там років сім, доки Михайлові не захотілося ­своєї хати. Батьки допомогли купити. Досі живемо у ній. Але я і зараз шкодую за квартирою. З нею пов'язані найкращі спогади. Там народився син. Квартиру нові господарі приватизували і продали.

Михайло Стрелець має статус чорнобильця ІІ категорії. Був ліквідатором аварії на ЧАЕС.

— Чоловік усе життя проробив водієм, а я працювала майстром у пекарні. Ми обоє вже на пенсії. Молодший син ще неодружений. Живе біля нас. Старший із сім'єю в Києві. Внуків поки що немає. А хочеться поняньчити, — говорить Людмила Стрелець.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Стрелець виграв 250 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі