вівторок, 09 жовтня 2012 06:15

Мельниченко обвінчається в Києві

Телеведуча 31-річна Наталія Розинська в Америці розписалася з екс-майором Служби безпеки Миколою Мельниченком, 45 років. До кінця року пара планує обвінчатися в столичному Володимирівському соборі.

— Ми вінчатимемося там, де й познайомилися три роки тому на Пасху 18 квітня. Я купувала свічки і саме в той момент пересіклася з Миколою. Підійшла, потиснула йому руку та сказала: "Як ви гарно виглядаєте", і пішла, — розповідає Наталія на презентації аудіокнижки Оксани Новицької "Автограф генія" в столичному готелі "Фермонт". Одягнута в червону сукню до колін. — Мельниченко вважається в Україні таким, який перебуває під кримінальним переслідуванням. Якщо він приїде сюди, його відразу арештують. Тому ми зараз доводимо в суді, що людина, яка оприлюднила докази проти посадовців, не може бути злочинцем. Це герой. Думаю, до кінця року переможемо. Доти я літаю до Миколи. Останній раз бачилися два тижні тому у Вашингтоні.

У Наталії тепер подвійне прізвище Розинська-Мельниченко.

— Насправді я хотіла залишитися на своєму, але дійшло до сварки. Ми зійшлися на компромісі, що буде Розинська-Мельниченко. По руках — не вашим і не нашим.

У травні суд позбавив Наталію водійських прав на рік, бо вона не зупинилася на вимогу Державтоінспекції і не пройшла аналіз на вміст алкоголю в крові. Запитую, як відтоді водить машину.

— У мене є міжнародні права, що я отримала у Вашингтоні. Тому їжджу сама. ДАІ не зупиняє. Коли бачать мене за кермом, то відвертаються від гріха подалі.

Розинська балотується до парламенту за підтримки партії Олега Ляшка. Каже, якщо пройде, на телебачення не повернеться.

Зараз ви читаєте новину «Мельниченко обвінчається в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі