пʼятниця, 30 грудня 2011 05:00

Маша Собко вдвічі підняла гонорар

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Після призового місця на пісенному конкурсі ”Нова хвиля” Маші Собко оплатили зйомки кліпу в режисера й кліпмейкера Алана Бадоєва
Після призового місця на пісенному конкурсі ”Нова хвиля” Маші Собко оплатили зйомки кліпу в режисера й кліпмейкера Алана Бадоєва

21-річна Маша Собко на пісенному конкусі "Нова хвиля" в латвійському місті Юрмала посіла друге місце в липні цього року.

— Після конкурсу моє життя перевернулося. Кількість концертів збільшилась удвічі. Щовечора співаю. На Новий рік маю два закритих корпоративи в Києві. Гонорар підняла вдвічі. 2 січня на тиждень їду працювати в Ізраїль.

У вас з'явилися нові пісні.

— Так. Три ліричні пісні. На одну із них — "Я ненавижу" — зняла кліп в Алана Бадоєва. Зйомки подарував мені футбольний клуб "Шахтар". У відео я в іншому образі. Там є секс, агресія.

Кліп Бадоєва допоможе вийти на російський ринок?

— Можливо. В Росії я стала частіше бувати. Із колишнім хлопцем брала участь у проекті "Стиляги" на каналі "Росія". Чим більше мене бачать по телевізору, тим більше запрошують. Але на російському ринку без грошей нічого неможливо.

Плануєте дуети з українськими чи російськими артистами?

— Ідуть переговори з одним відомим українським співаком. Не можу назвати його ім'я. А в листопаді виступала з Тото Кутоньйо на його сольному концерті в Києві. Створюємо програму з балетом "Коханці", вони ставили шоу з Ані Лорак на Євробаченні.

 

27

днів голодували чорнобильці під обласним управлінням Пенсійного фонду в Донецьку. Акцію протесту розпочали 14 листопада. Вимагали повернути належні пенсії. За ними страйки оголосили ліквідатори по всій країні. Із 30 листопада в Маріїнському парку біля Кабінету Міністрів голодували луганські чорнобильці.

1

мільйон гривень разової допомоги пообіцяв чорнобильцям губернатор Донеччини Андрій Шишацький. Акцію протесту згорнули.

323

особи опинилися у списках донецьких чорнобильців, які мають отримати допомогу.

2

чоловіків померли в період акцій протесту в Донецьку. 27 листопада під час демонтажу намету помер шахтар 69-річний Геннадій Конопльов. Він приєднався до акції, бо вважав, що її учасники відстоюють права всіх пільговиків. 12 грудня у лікарні помер від інфаркту 58-річний Віталій Власов.

170

гривень штрафу має сплатити один із учасників акції в Донецьку Володимир Деркач за порушення порядку зібрань.

 

Зараз ви читаєте новину «Маша Собко вдвічі підняла гонорар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі