четвер, 01 квітня 2010 21:28

Марчіна Мрочека покинула кохана

Автор: фото з сайта tabloid.pravda.com.ua
  Польський актор Марчін Мрочек у кінотеатрі ”Київ” презентує фільм ”Чоловік моєї вдови”, в якому виконав головну чоловічу роль. Йому довелося вчитися стріляти з карабіна, аби зіграти коханця
Польський актор Марчін Мрочек у кінотеатрі ”Київ” презентує фільм ”Чоловік моєї вдови”, в якому виконав головну чоловічу роль. Йому довелося вчитися стріляти з карабіна, аби зіграти коханця

Польський актор 27-річний Марчін Мрочек приїхав до української столиці на три дні. У понеділок прийшов до кінотеатру "Київ" на прем"єру фільму "Чоловік моєї вдови", в якій зіграв коханця співачки Камалії.

— Не думав, що колись знімуся в українському кіно, — каже, стоячи на червоній доріжці перед кінотеатром. — Режисер Леонід Горовцов побачив мене на зйомках "Танців із зірками". Запросив до Києва на кастинг. Одразу запропонував головну роль.

Мрочек живе у Варшаві. Він директор артистичної агенції "Мрочек-хауз". Із десятком працівників організовує вечірки та рекламні заходи. 2007-го переміг в українських "Танцях із зірками-3".

— Відтоді часто їжджу в Україну. Торік двічі відпочивав на морі — в Криму та Одесі. Коли приїжджаю в Київ, іду до Києво-Печерської лаври. Ніколи не щастить із погодою. То сніг падає, то дощ іде. Не можу роздивитися стіни і розписи ваших церков. У Києві мені комфортно, атмосфера нагадує Варшаву. Там я люблю купувати речі.

Підходить темноволоса перекладачка, цілує Марчіна в щоку. Після зйомок його покинула дівчина Агнешка Попєлєвич, 25 років. У Варшаві вона працює телеведучою.

— Зараз важкий період наших з Агнешкою стосунків. Але я не ставлю на них крапку. Мені подобається багато дівчат. В Україні очі розбігаються. У вас кожна дівчина красива. Кохання часто штовхає мене на всілякі дурниці. Можу співати серенади, хоча не маю голосу. Танцюю, стріляю з пістолета. Я схожий на свого героя: він із карабіна відстрілюється від екс-чоловіка своєї коханої. Я ходив до тиру тренуватися. По суботах забігав у спортзал, а вночі грав у більярд. Обожнюю футбол, але граю раз або два на місяць. У теплу пору року катаюся з братом на яхті.

В Україні кожна дівчина красива

У Марчіна є брат-близнюк Рафаль, старший на 7 хв. Вони знімаються в польському серіалі "Л — як кохання".

— Ми з братом дуже близькі. Коли він робив ремонт у своїй квартирі, жили разом. У шкільні роки робили домашні завдання та складали іспити один за одного. Ми родом із провінційного повітового містечка Сєдлець  на схід од Варшави. На переїзді до столиці наполягла мама. Там вона відкрила два продуктові магазини й віддала нас на танці.

На перегляд не залишається.

— Його транслюють російською з українськими субтитрами. Я російської не розумію, а українською не вмію читати. Почекаю, доки вийде з польськими субтитрами.

Зараз ви читаєте новину «Марчіна Мрочека покинула кохана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі