вівторок, 26 лютого 2019 06:55

Марат Башаров зламав дружині носа

Автор: www.starhit.ru
  Російський актор Марат Башаров розписався із шанувальницею Єлизаветою Шевир­ковою два роки тому. Мають сина 2-річного Марселя. Жінка подала на розлучення, коли після побоїв чоловіка потрапила до лікарні
Російський актор Марат Башаров розписався із шанувальницею Єлизаветою Шевир­ковою два роки тому. Мають сина 2-річного Марселя. Жінка подала на розлучення, коли після побоїв чоловіка потрапила до лікарні

"Есть вещи, о которых не хочется рассказывать. Потому что это не повод для гордости и радости, это — боль и разочарование", — написала в соціальній мережі "Інстаграм" російська економістка 32-річна Єлизавета ШЕВИРКОВА. Восени 2017-го вийшла заміж за російського актора Марата БАШАРОВА, 44 роки. Позаминулого тижня подала на розлучення.

— У 13 років побачила Марата у фільмі "Сибірський цирульник" і закохалася, — розповідає Єлизавета Шевиркова. — Відтоді слідкувала за його творчістю та особистим життям. Постійно ходила на вистави за його участі. 2012-го наважилася піднятися на сцену й подарувати Маратові квіти. Ввечері написала йому повідомлення у "Фейсбуку": "Запроси мене на побачення". Він відповів за півроку. Переписувалися, говорили телефоном. Кілька місяців зустрічалися, а потім він різко обірвав усі контакти. З новин дізналася, що він удруге одружився. Через кілька місяців шлюб розпався. Дружина подала на розлучення після того, як потрапила до лікарні з численними переломами. Не могла повірити, що Марат здатен підняти руку на жінку. Написала йому смс зі словами підтримки. За тиждень він запросив мене в ресторан.

Єлизавета й Марат почали жити разом навесні 2015-го. Через рік у них народився син Марсель. ­Наприкінці 2018-го Єлизавета потрапила до лікарні зі зламаним ­носом. Зізналася, що її побив чоловік.

— Це вже не перший випадок, — говорить Шевиркова. — Терпіла і нікому не розказувала, що Марат часто буває агресивний. Вірила, що терпіння і любов зможуть усе виправити. Та нічого не змінювалося. Сил піти від чоловіка не вистачало, бо кохаю його. Наважилася, бо жити там мені стало соромно.

Раніше Марат Башаров двічі був одружений. Обидві жінки пішли від нього, бо зловживав алкоголем і піднімав на них руку. Актор має доньку Амелі від першого шлюбу. Два роки тому він потрапив до бази сайта "Миротворець" за гастрольну діяльність в анексованому Криму.

Зараз ви читаєте новину «Марат Башаров зламав дружині носа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі