вівторок, 29 березня 2011 06:30

Манікюрниця з Дніпропетровська стала "Королевою Європи"

Автор: фото з сайта www.galaxyagency.com.ua
  Діана Лобода з Дніпропетровська працює у модельному агентстві ”Галаксі”. При зрості 175 сантиметрів має параметри 86-60-90
Діана Лобода з Дніпропетровська працює у модельному агентстві ”Галаксі”. При зрості 175 сантиметрів має параметри 86-60-90

22-річна Діана Лобода із Дніпропетровська отримала титул "Королева Європи" на конкурсі "Топ-модель світу-2011". Він відбувся 16 березня в німецькому місті Узєдом. Участь брали 43 учасниці. Перемогла румунка 18-річна Лоредана Саланта. Отримала $10 тис. призових, це 80 тис. грн.

— Ми приїхали туди за два тижні до конкурсу, — розповідає телефоном Діана. Вона відпочиває вдома у Дніпропетровську. — Щодня було багато фотосесій, дефіле і репетицій. По 20 годин доводилося ходити на шпильках. Спала три години на добу. Капостей дівчата одна одній не робили. Хоча буває, що на конкурсах можуть кинути жуйки у волосся або приклеїти до сукні. У нас просто намагалися влізти наперед, коли фотографи робили групову фотосесію.

— Діана скромна. Їй не вистачає впевненості в собі та здорової нахабності, — долучається до розмови 28-річна Катерина Переверзєва, власниця агентства "Ґалаксі", де працює Діана. — Коли їхали на конкурс, вона казала: "От там такі зірки зберуться, а я тут приїду непонятно хто". Я їй зразу сказала: "Діана, розслабся. Ти подивися на свої дані й на свої пропорції. Ти ж красотка". Їй навіть торішня переможниця цього конкурсу сказала: "От ти справжня, тому я ставила тобі високі бали". У Діани нема силікону і всі форми від природи. Бо були дівчата зі штучними губами та грудьми. Правила конкурсу це дозволяють.

При зрості 175 см Лобода має параметри 86-60-90. Через два тижні їде працювати в модельні агентства Китаю та Індії. Також її запросили в журі міжнародного конкурсу "Міс Інтерконтиненталь".

— В модельне агентство Діана прийшла півроку тому, — згадує Катерина. — Каже: "Хочу стати моделлю, але по всіх модельних школах платне навчання, а грошей у мене нема". Я подивилася: гарне обличчя, фігура хороша — не занадто худа, красиві довгі ноги. Видно, що перспективна дівчина. До того вона працювала майстром манікюру, нарощувала гелеві та акрилові нігті.

Переверзєва говорить, що модельний світ потроху змінюється.

— Років чотири тому модельна кар'єра для дівчини закінчувалася в 22–23 роки. Зараз агенції починають цінувати не тільки зовнішні дані, а й інтелект, вищу освіту та знання мов. Так що гарні дівчата із пустими головами вже відходять. Щодо заробітків я своїм вихованкам кажу одразу: щоб нормально заробляти, спочатку треба попахати в Китаї та Індії. Там небагато платять, зате це величезний досвід, з яким беруть у Європу. У Китаї моделі заробляють по 2–3 тисячі доларів у місяць.

Діана Лобода — єдина дитина в сім'ї, навчається на менеджера. Її мати працює продавцем верхнього одягу, батько шиє взуття. До конкурсу знімалася в Китаї для журналу "Космополітен", фірми "Рібок" і "МакДональдз".

Торік у п'ятірку кращих "Топ-модель світу" увійшла Ксенія Ландик із Дніпропетровська.

Зараз ви читаєте новину «Манікюрниця з Дніпропетровська стала "Королевою Європи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі