пʼятниця, 21 червня 2013 06:30

"Мама, включи маму"

Автор: фото з сайта www.liveinternet.ru
  Російська рок-співачка Діана Арбеніна зі своїми дітьми-двійнятами Артемом (праворуч) та Мартою. Батьком дітей є американський бізнесмен
Російська рок-співачка Діана Арбеніна зі своїми дітьми-двійнятами Артемом (праворуч) та Мартою. Батьком дітей є американський бізнесмен

— Сплю четыре часа в сутки. Мне этого хватает, чтобы набраться сил, — каже лідер російського гурту "Нічні снайпери" 38-річна Діана Арбеніна. 5 червня дала безплатний концерт у київському клубі "Толстой".

У день заходу о 9.15 зустрічаємося зі співачкою у клубі. Кілька годин тому Арбеніна прилетіла із Франції, де мала концерт. Заходить у темних окулярах. Коли сідає за столик, знімає їх.

— Раніше спала щонайбільше три години. Могла приїхати вранці з концерту і до десятої вечора проводити час із дітьми. Опівночі падала сонна. За годину прокидалася, брала ручку і починала щось писати — до ранку.

Наливає собі каву з молоком, принесену в білому чайнику.

— Каву зараз рідко п'ю. Після народження дітей вирішила побороти свої залежності. (Раніше приймала наркотики і зловживала спиртним. — "ГПУ"). Хоча не можу відмовитися від хорошого вина. Але, не зриваюся і не випиваю одразу п'ять пляшок. М'яса теж не їм. Зате люблю хороший хліб. Коли купую його, навіть на ціну не дивлюся.

Розповідає про 3-річних двійнят Марту та Артема. Каже, народила їх від американського бізнесмена, коли була на гастролях у США 2009-го. Імені батька не називає. Пліткують, що діти народилися за допомогою штучного запліднення від невідомого донора.

— Вони неслухняні. Учора Марта засунула руку в мій стакан з водою. Одразу її насварила. Доньці це не сподобалося. Почала ногою копати стопку з десятком журналів. Ті розлетілися. Кажу їй: "Ану швидко прибрала". Вона зробила вигляд, що не зрозуміла мене, і пхнула ногою іграшкову машинку. Відвела її в кімнату, хвилин 40 заспокоювалася. Дітей не б'ю. Лише кажу: "Я з тобою не говоритиму і не дружитиму". Це страшніше для них, ніж шльопнути по попі.

Дітей співачка не балує, дорогих речей і брендового одягу не купує. Ходять до звичайного садочка чи сидять із нянею.

— Марта хоче малювати. Артем цікавиться музикою. Але слухає лише мою. Везу їх у садочок, а вони: "То ли утро, то ли дождь...". Коли вмиваються, приспівують "Стюардессы, газеты...". Часом доходить до абсурду, коли Тьома каже: "Мама, включи маму". Кажу: "Я ж тут сиджу, давай заспіваю".

У травні Арбеніна брала близнюків на гастролі до Тель-Авіва.

— Витримали півтори години. Вони геть непосидючі. Наступного дня взяла їх на пляж. Тільки робила, що вибачалася перед людьми, яким Тьома сипав в очі пісок.

Діана Арбеніна постійно носить брюки, джинси із футболками. Взуває туфлі на низькому ходу або кросівки. Не фарбується.

— Навіть не згадаю, коли останній раз була в сукні і на підборах, — сміється. — У брюках зручніше. Я ж постійно з дітьми. А за ними на каблуках не набігаєшся.

Зараз ви читаєте новину «"Мама, включи маму"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі