четвер, 18 січня 2007 18:39

Малахов у Африці підчепив екзотичний вірус

Автор: фото: УНІАН
  Андрій Малахов і Таїсія Повалій на концерті в запорізькому місті Олександрівськ. 8 жовтня 2005 року
Андрій Малахов і Таїсія Повалій на концерті в запорізькому місті Олександрівськ. 8 жовтня 2005 року

Російського телеведучого Андрія Малахова, 35 років, госпіталізували до Боткінської лікарні в Москві зі скаргами на біль в області печінки. Лікарі виявили гепатит Б. Ця хвороба майже не лікується. Вірус передається статевим шляхом та через кров.

Аби очистити кров, Малахову чотири дні ставили крапельниці.  На п"ятий день Андрій умовив медиків відпустити його на вихідні додому. До лікарні він не повернувся.

Андрій з"явився в ресторані "Next Door Bar". Він вів вечірку до дня народження доньки одного з московських бізнесменів.

— Зі мною, може, щось не так, — заявив публіці. — Але я не при смерті й до лікарні не повернуся.

Ця хвороба майже не лікується

Від спиртного відмовлявся. Кажуть, що на обличчі Андрія був грим, а шия мала жовтий колір. Гості відмовилися цілуватися з Малаховим. Не хотіли й говорити в мікрофон, з яким ведучий підходив до них.

Малахов запевняє, що він — здоровий, а в лікарні йому ставили омолоджувальні крапельниці. Натомість медики кажуть, що півтора року тому під час зйомок передачі "Останній герой" в Африці Андрій підхопив якийсь екзотичний вірус. Тоді його недолікували. Нині імунітет послабився і хвороба повернулася.

Минулої осені Малахов збирався одружуватися з дизайнеркою Анною Бурмістровою. Вони з"являлися на людях з обручкою. Та в грудні бачили, як він удосвіта виходив із готелю "Арарат Парк Хайятт" у супроводі молодої білявки. Андрій зізнався, що провів із нею ніч. Сказав, що обожнює блондинок. Він навіть написав книгу "Мои любимые блондинки".

Серед колишніх подружок Андрія — 40-річна бізнес-леді Марина Кузьміна, яка кинула його заради 19-річного бармена. Акторка Олена Корікова відмовила Малахову, який збирався з нею одружитися. Останньою білявкою, з якою бачили шоумена, була 17-річна Лідія. Із нею Андрій познайомився влітку на Лазурному березі у Франції і запросив до себе в Москву.

Зараз ви читаєте новину «Малахов у Африці підчепив екзотичний вірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі