вівторок, 17 вересня 2019 05:21

Максим Нефьодов купив обручки за годину до весілля

"Протестували послугу Міністерства юстиції "шлюб за добу". Нормально вийшло. Найскладніше, звісно, вмовити наречену. Обручку собі купив за годину до церемонії", — написав у "Фейсбуку" керівник Державної митної служби 35-річний Максим НЕФЬОДОВ.

У серпні він побрався із львів'янкою 31-річною Яною Калмиковою. Церемонію у Міністерстві юстиції провів виконувач обов'язків міністра юстиції Сергій Петухов. Кілька весільних фотографій Нефьодов опублікував у соцмережі.

Яна Калмикова вивчала міжнародні економічні відносини у Львівському національному університеті ім. Івана Франка. Також навчалася в Університеті Бургундії у Франції. Працює менеджером зі зв'язків з інвесторами в "Метінвест холдингу", що належить олігарху Рінату Ахметову. Раніше мала роботу в Росії.

Максим Нефьодов закінчив Київський університет ім. Тараса Шевченка. Працював з інвестиціями у міжнародних компаніях. Чотири роки був заступником міністра економічного розвитку й торгівлі. Став одним з ініціаторів створення системи електронних закупівель "Прозорро". Минулої весни взяв участь у конкурсі на посаду голови Митної служби. У липні його кандидатуру затвердили.

Зараз ви читаєте новину «Максим Нефьодов купив обручки за годину до весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі