пʼятниця, 23 липня 2010 00:47

Лотар Матеус розлучається вчетверте

Автор: фото з сайта www.football.co.uk
  Німецький футболіст Лотар Матеус із четвертою дружиною Ліліаною Чудіновою. Вони одружилися торік у Лас-Вегасі
Німецький футболіст Лотар Матеус із четвертою дружиною Ліліаною Чудіновою. Вони одружилися торік у Лас-Вегасі

Німецький футболіст 49-річний Лотар Матеус розлучається з дружиною українкою Ліліаною Чудіновою, 22 роки. Вона зрадила його. Папараці сфотографували Ліліану під час відпочинку з бізнесменом з Монако на його яхті поблизу острова Сардинія у Середземному морі.

— Я безмежно розчарований тим, що людина, якій я віддав усе і відкрив усі двері, зрадила мене і виставила на посміховисько, — каже Лотар. — Тепер ми підемо різними дорогами. Я не можу пробачити зради.

З Ліліаною познайомився 2007-го на пивному фестивалі у Мюнхені. Разом переїхали до Матеуса в Ізраїль. Там він тренував футбольний клуб "Макабі". Жило подружжя у дипломатичному кварталі Тель-Авіва. Ліліана навчалася в ізраїльському університеті на факультеті журналістики, працювала фотомоделлю. 1 січня 2009-го у Лас-Вегасі пара побралася. На весілля наречена одягла різнокольорову сукню, а Лотар прийшов у класичному чорному костюмі.

У нього це четвертий шлюб. З першою дружиною Сільвією жив 11 років, має дочок Алісу та Віолу. Побрався з італійською моделлю Лолітою.

Що Ліліана зраджує його, знали всі його друзі

— За п"ять років він покинув Лолу, — згадує 37-річна Сільвія. — Знайшов на 20 років молодшу сербку Мар"яну Костич. Із нею був два роки. Що Ліліана зраджує його, знали всі його друзі. Радію, що хоч якась жінка провчила цього бабія.

1991-го Лотара визнали найкращим футболістом світу. Він — рекордсмен з кількості проведених матчів у національній збірній. Усього було 150. По закінченні футбольної кар"єри став тренером і футбольним експертом.

Зараз ви читаєте новину «Лотар Матеус розлучається вчетверте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі