вівторок, 28 травня 2013 07:30

Лопес торгує мобільниками

Американська співачка й актриса 43-річна Дженніфер Лопес відкриває у Сполучених Штатах мережу салонів мобільного зв'язку спеціально для латиноамериканців.

— Я не збираюся заробляти на цьому, — говорить Дженніфер. — У мене достатньо бізнесу, щоб примножувати свої статки. До того ж продаж мобільних телефонів тепер не такий прибутковий, як три-чотири роки тому. Своїми крамницями хочу створити домашню атмосферу для всіх латиноамериканців, які живуть у Штатах. Персонал салонів володітиме іспанською мовою.

— Ми відмовляли Джей Ло від ідеї торгувати мобільними, але вона нікого не хоче слухатися, — розповідає один із фінансових консультантів артистки. — Її бізнес не має майбутнього. Він дуже швидко стане збитковим. Латиноамериканці купуватимуть телефони не в магазинах, де продавці говорять іспанською, а через інтернет чи в супермаркетах електроніки. Там ціни нижчі, ніж у салонах.

Дженніфер Лопес випускає власну лінію одягу. 2002 року відкрила кубинський ресторан у американському місті Пасадена. Найбільшого успіху домоглася в парфумерному бізнесі. Її перший аромат "Від Джей Ло" розкупили за кілька тижнів.

Статки актриси оцінюють у $ 110 млн.

Зараз ви читаєте новину «Лопес торгує мобільниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі