четвер, 02 квітня 2009 18:03

Лілія Подкопаєва не пускає чоловіка до дітей

27 березня Тимофій Нагорний, 37 років, приїхав у Донецьк. Обласна рада купила легкоатлетичне обладнання голландської фірми "Янсен Фрінсен" для школи вищої спортивної майстерності. Тимофій допоміг роздобути його, щоб дружина, олімпійська чемпіонка з гімнастики Лілія Подкопаєва, 30 років, іноді займалася з юними спортсменками в місцевому спортивному комплексі "Динамо". Колись вона тут тренувалася.

Нагорний під"їжджає до спорткомплексу на таксі. Біля будівлі розвантажують фуру.

— Там только гимнастический ковер стоит 30 тысяч евро, — каже Тимофій.

2,5 місяця тому Подкопаєва покинула чоловіка. Справу про їхнє розлучення слухатимуть у вересні. Нагорний каже, Лілія не дозволяє йому спілкуватися з прийомним сином 3-річним Вадимом і 2-річною донькою Кароліною. Не пускає на поріг їхньої київської квартири.

— Двічі мене не пустив у під"їзд охоронець, що охороняє машини й виконує функції консьєржа. Сказав: "Ліля та її адвокат заборонили". Адвокат наказав йому застосувати силу. Я вмовив охоронця. Дзвоню у двері — не відкривають. Із дітьми була теща. Телефоную їй на мобільний — скидає. Чув крізь двері, як малі плакали. Під дверима на дитячих санчатах просидів години зо три. Очікував — раптом вийдуть на прогулянку. Потім Ліля поміняла тещі номер мобільника.

Ліля поміняла тещі номер мобільника

— У цирк позаминулої неділі хотів повести. Напередодні вечеряв з Ірою Білик, вона каже: "Підемо в цирк із дітьми? Я квитки візьму". Але Ліля відповіла есемескою, що в них за планом ляльковий театр, хоч я пропонував перенести час. Зрозумів, що не треба принижуватися, вмовляти. Почав заходити за дітьми в садок, гуляти. Вадік говорить: "Тату, я заскучав, ми не тренуємося". Я зробив їм спортивний куточок на балконі. Пояснюю, що я з ними, що не окремо, що він у моєму серці. А дочка — це взагалі любов із першої секунди.

За словами Тимофія, діти майже постійно з бабусею і нянею. Востаннє він бачив їх 20 березня. Тоді його побив знайомий Подкопаєвої біля входу в дитячий садок, який відвідують Вадим і Кароліна.

— Тієї п"ятниці мала була вдома — прихворіла, а я прийшов за малим, — у Тимофія тремтить голос. — Вадимчик був у групі, я ще не встиг із ним зустрітися. Підійшов цей чоловік, представився: "Я працюю у Лілії". Я відповів: "Такого працівника не пам"ятаю. Ви моєю машиною приїхали?". Він приїхав на "Тойоті Камрі". Запитую: "У вас довіреність є?". Він почав мені розказувати, який він крутий і що я мушу робити. Матом! Почав штовхати мене на очах у дітей і батьків. Вихователі викликали міліцію. Коли приїхав "Беркут", він кинув ключі від машини і почав тікати.

Нагорний зафіксував побої. Але обіцяє простити кривдника, якщо той вибачиться в присутності Лілії 14 квітня в київському офісі їхнього фонду.

Тимофія оточують маленькі спортсмени. Повз них проходить Світлана Дубова, хореограф Подкопаєвої. Вони з Нагорним здаля кивають одне одному.

— Чому вона не підійшла, щоб привітатися?

— А чому вас це дивує? Великі люди не повинні підходити до маленьких, — сміється Тимофій.

На пальці у нього немає обручки.

— Загубив її одразу після весілля. Але на початку лютого збирався викидати старий спортивний костюм і намацав у кишені. Згадав, що коли робив ремонт, зняв її й поклав туди. Якщо помиримося, більше не зніму.

Неприємності Нагорного розпочалися після останнього фестивалю "Золота Лілія". Він узяв на своє ім"я значні кредити в "Промінвестбанку". Суму назвати відмовляється.

— "Золота Лілія" цього разу була проблемною. А тут ще й рахунок у банку заморозили. Ми втратили величезні гроші. Думаю, Лілю дратувало: їй дзвонили, нагадували про борги. Але мені вже дали відстрочку до кінця року. Переконаний, що розрахуюся.

Після невдалої "Золотої Лілії" у Тимофія помер батько.

— Розхвилювався через кредити, серце не витримало.

Тимофій хворів понад місяць. У грудні три тижні провів у реанімації однієї з донецьких лікарень. Подкопаєва його не провідувала.

— Була купа проблем зі здоров"ям: дистонія, анемія… Звісно, через нерви.

25 грудня, на 4-річчя шлюбу й 7-річчя спільного життя, Тимофій зрозумів, що сім"я розвалюється.

— Щойно лікарі поставили на ноги, прилетів у Київ о сьомій ранку — із квітами, подарунками. Але мені сказали, що такі сюрпризи не потрібні. Зараз ходжу в тренажерний зал, плаваю. Соплі закінчилися.

Щоб показати, що він у чудовій формі, Нагорний усміхаючись підтягується на турніку.

Народні депутати-жінки впливають на дружину негативно

Нині Тимофій організовує російське гімнастичне шоу Олексія Нємова. Пояснює:

— Путін і Медведєв готові вкладати великі гроші в такі проекти, щоб народ відволікся від кризової депресії.

Спільні друзі Тимофія й Лілії підтримують чоловіка. За його словами, у дружини за останні півроку з"явилися нові друзі й подруги.

— Серед них є народні депутати — жінки, які впливають на дружину негативно. Кажуть, гроші й політика вбивають кохання. Ліля зі мною взагалі не говорить. Хочу передати їй через газету: "Лілю, слухай своє серце, а не цих людей". Зараз їм спілкуватися з тобою престижно. Але вони зруйнують твій імідж і розбіжаться. Зірковий пил засмоктав Лілю.

24 березня плавчиха Яна Клочкова в Харкові влаштувала прощання зі спортом. Нагорного запросила, а Подкопаєву — ні. Клочкова хоче провести ще одну вечірку в столиці. Тимофій сподівається побачити там Лілію.

Два тижні тому він зареєструвався на сайті "Одноклассники.ru". У його контактах 300 друзів. Переважно — жінки. Понад 20 пропонують Тимофієві свої серця і квартири.

— Знають, що в мене немає житла в Києві, то й пропонують зупинятися в них, — сміється Нагорний. — Я ввічливо обіцяю подумати. Журналісти приписали мені роман із Клочковою і з "Міс-Україна-2006" Ольгою Шиловановою, яка була в гостях у Яни. Де б не помітили мене в жіночому товаристві, кажуть: це — моя майбутня дружина.

Тимофій говорить, російський телеведучий Андрій Малахов пропонує Лілії $50 тис. за розповідь про їхні стосунки в його ток-шоу. Але Подкопаєва відмовляється.

Зараз ви читаєте новину «Лілія Подкопаєва не пускає чоловіка до дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі