вівторок, 30 березня 2010 07:32

Кузьма Скрябін віддав труси до музею

Автор: фото: Тетяна ЗАРОВНА
  Учасниці гурту ”Пающіє труси” (зліва направо) Настя Бауер, Ольга Лізгунова, Олена Слюсаренко, Ірина Рижова та Вікторія Ковальчук у донецькому ресторані ”Моне” віддають спідню білизну до музею трусів
Учасниці гурту ”Пающіє труси” (зліва направо) Настя Бауер, Ольга Лізгунова, Олена Слюсаренко, Ірина Рижова та Вікторія Ковальчук у донецькому ресторані ”Моне” віддають спідню білизну до музею трусів

У донецькому ресторані "Моне" відкрили виставку трусів знаменитостей. У вихідні її подивилися 300 відвідувачів.

— Перший експонат нам надав співак Кузьма, — розповідає продюсер Андрій Будяк, 35 років. — Я зустрiв його в Донецькому аеропорту, попросив подарувати щось із білизни. Кузьма розсміявся і віддав свої труси. А шоумен Сергій Сивохо приніс червоні жіночі стринґи, дістав їх із кишені свого піджака. Чиї — не каже, хоче зберегти інтригу. Думаємо, що це його дружини Тетяни.

На диван сідають дівчата з гурту "Пающіе труси". Альона Слюсаренко розгортає жовті плавки й передає Андрiєві. Анастасія Бауер розказує, що прийшла на відкриття музею в таких самих, але зелених. Спускає джинси, показує краєчок.

— Ми всі взяли однакові, але різного кольору. А музею презентували неношені. Ми возили ці труси із собою як талісман. Труси показують у вітрині під барною стійкою.

— Найцінніша частина колекції, по-моєму, ця, — Андрій показує на фото дуету "Пара Нормальных". Поряд лежать безрозмірні труси, в якi можуть влізти одночасно обидва учасники гурту. — Пару тижнів тому познайомилися з ними на відкритті нічного клубу в місті Авдіївка. Наступного дня вони віддали нам цi блакитні "сімейки".

Тут-таки білизна зірки донецького Клубу веселих та кмітливих, директора "Мега-радiо" Федора Гапоненка.

— Федя уже роки три купує собі нижню білизну тільки в Ізраїлі, — Андрій Будяк показує прості бавовняні труси, що їх артист подарував музею. — На вигляд звичайні, але теж звідти. Гапоненко говорить, що ізраїльські труси відрізняються комфортністю і відмінною якістю тканини.

Запитую в управляючої ресторану Наталiї Толмачової, де виставлятимуть нові експонати.

— На стінах порозвішуємо. Почнемо збирати ще й труси політиків. Перший — Нестор Шуфрич як самий незакомплексований і креативний.

Зараз ви читаєте новину «Кузьма Скрябін віддав труси до музею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі