четвер, 04 березня 2010 20:10

"З 10 жінок пороблено буває одній. А з 10 чоловіків — половині"
7

Галеристка Тетяна Франчук на відкриття виставки у власній столичній галереї ”КиївФайнАрт” одягла кольє, інкрустоване діамантами і рубінами. Ворожка каже, що цього року Тетяна вийде заміж
Фото: фото: Тарас ПОДОЛЯН
Переплетені шкіряні смужки браслета співака Фагота надають йому сили і впевненості. Невдовзі він одружиться з білявкою
Восьмикутна зірка тенора Володимира Гришка зроблена із золота, українського аквамарину і 65 діамантів. Вона приносить достаток і кар’єрний ріст
Дружина екс-президента Катерина Ющенко одягла оберіг на чорному шнурку. Такі амулети відштовхують партнерів від неї та чоловіка
Зелений камінь гімнастки Лілії Подкопаєвої захищає її від зурочення

Ворожка 40-річна Лілія Хасапєтова живе в Кіровограді. Щомісяця приїжджає в Київ. Зупиняється у квартирі, яку знімають двоє синів-студентів. Щодня приймає по 20 людей. Ворожить їм на картах і кавовій гущі.

— Найчастіше приходять молоді дівчата. Ворожать на чоловіків, бояться, що на них хтось наклав вінець безшлюбності. Але з 10 жінок пороблено буває одній. А з 10 чоловіків — половині, — розказує.

Прошу оцінити амулети, які носять знаменитості. Показую фотографію оперного співака Володимира Гришка, 49 років. У нього на чорній сорочці — восьмикутна зірка.

— Це не проста річ. Вона зроблена на замовлення, освячена і приносить удачу. Вісім кінців — наче вісім щупалець у восьминога. Це дає можливості власникові прощупати всіх і кожного. Нинішній рік принесе йому гарний достаток. Він підніметься по кар"єрних сходах, — каже вона.

Співак був радником екс-президента і свого кума Віктора Ющенка. На останніх президентських виборах підтримував Віктора Януковича. Кажуть, йому пообіцяли посаду міністра культури. Торік Гришко закінчив Дипломатичну академію при Міністерстві закордонних справ, отримав диплом магістра зовнішньої політики.

— Точно знаю, що буду міністром культури, — казав на врученні диплома. — Я маю імідж і світовий авторитет. Наші пенсіонери, народні артисти, які в злиднях живуть, більше так не житимуть. Це я гарантую як майбутній міністр.

Телефоную Володимиру Гришку. Слухавку бере його брат Павло.

— Володя не може відповісти. Він зараз зайнятий у політичному процесі. Передзвоніть йому через кілька днів, — каже він.

Запитую, чи правда, що Гришка збираються призначити міністром культури.

— Може, й так, — каже він і кладе слухавку.

Галеристка Тетяна Франчук, 32 роки, минулого тижня одягла кольє, інкрустоване діамантами і рубінами. 2008-го Тетяна розлучилася з екс-зятем Леоніда Кучми — Ігорем Франчуком. Збирається заміж.

— Червоне каміння приносить успіх в особистому житті, — каже ворожка. — Оберіг формою нагадує два поєднані серця, він привертає до жінки увагу чоловіків. Цього року вона вийде заміж, у шлюбі буде щасливою. Їй треба стерегтися злих очей. Багато хто заздритиме її щастю.

Вдивляється у фотографію екс-президента Віктора Ющенка з дружиною Катериною. Подружжя сфотографували 23 лютого біля столичного "Президент-готелю", де Ющенко відзначав 56-річчя.

— Жінці президента не треба носити прикрас на чорному шнурку. Цим вона відштовхує від себе багатьох людей. Були випадки, коли через неправильно підібрані обереги вона віддаляла від себе і чоловіка потрібних партнерів.

Доньку столичного мера Леоніда Черновецького, 30-річну Христину, з оберегом на чорній стрічці бачили в лютому на закритому показі фільму "Валентіно".

— Амулет, що нагадує кругле серце, приносить силу і здоров"я. Раджу цій жінці носити ще якісь обереги, — говорить ворожка. — Бачу, що недавно в неї щось украв хлопець віком до 25 років. Був п"яний або під наркотою.

Кажуть, Христину Черновецьку пограбували у Франції 15 лютого. У неї поцупили сумку з коштовностями на суму 4,5 млн євро (49 млн грн.).

34-річний співак Олег Михайлюта на прізвисько Фагот одягає на зап"ястя браслети й фенічки.

— Не знаю, хто цей хлопець, але він страшний бабнік. За минулий тиждень був одночасно з двома дівчатами, — говорить Лілія Хасапєтова. — Він боїться розстатися зі своїм холостяцтвом. Але цього року одружиться, бо сильно хотітиме сина. Його дружиною стане блондинка.

Черепи відштовхують женихів

— Люди, які носять одяг із черепами і скелетами, думають, що цим відганяють від себе злі сили, — Лілія Хасапєтова дивиться на фото заступниці столичного мера Ірени Кільчицької, 41 рік. На ній кофтина із зображенням черепа. — Але цим вони відштовхують разом із негативними й позитивні сили. Вона нещаслива, перебуває між двох вогнів. Один чоловік її любить, але вона шукає багатшого. Той на неї вже увагу звернув, але він їй не до серця.

Навесні Ірена Кільчицька збирається заміж за свого нареченого-француза. Весілля мало відбутися після Нового року. Його перенесли через укладання шлюбного контракту.

Зараз ви читаєте новину «"З 10 жінок пороблено буває одній. А з 10 чоловіків — половині"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі