вівторок, 30 жовтня 2018 05:21

Італієць написав пісню про українську маршрутку

Італійський співак 33-річний Альфонсо Олівер випустив пісню про любов до львівської маршрутки. Ідея виникла рік тому, коли артист зайшов у маршрутку, вщерть заповнену пасажирами.

— На кожній зупинці людей у салоні все більшало. Не було як дихати і де стати, — згадує Альфонсо. Він родом із міста Реджо Емілія, неподалік від Болоньї. Переїхав жити до України півроку тому.

— Тоді він зрозумів, що такий "цікавий" і популярний вид транспорту не можна залишити без уваги. Через якийсь час почав наспівувати "Я тебе люблю, маршрутка". Мелодія прийшла сама по собі, а текст написала я, — розповідає менеджер співака Лідія Ігнатенко.

За чотири дні ролик набрав понад 76 тис. переглядів. Зйомки кліпу відбувалися упродовж літа у львівських маршрутках.

— Усе було наживо. Ми сідали в переповнені маршрутки і, вмираючи від спеки, "ловили" найсправжніші кадри. Альфонсо зараз вчить українську мову. Дуже хотів заспівати саме нею. Це вже друга його пісня українською. Перша — гімн місту Трускавець, із нагоди Міжнародних змагань із ралі, — додає Лідія Ігнатенко.

Альфонсо Олівер уперше приїхав до Львова 2016-го з концертом. Музична кар'єра співака в Україні почалася з випуском пісні "Ми переможемо".

Зараз ви читаєте новину «Італієць написав пісню про українську маршрутку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі