понеділок, 01 квітня 2013 07:15

Хлопця віднесло на 30 метрів від берега

Автор: Фото Надане прес-службою МНС у Львівській області
 

25 березня у ставку неподалік Радехова працівники МНС зняли з крижини 13-річного Олега. Він грався з друзями біля водойми, коли ступив на кригу, її шматок відірвався. Хлопця віднесло на 30 м від берега. Перелякані діти повтікали.

— Малий розплакався, але не розгубився, одразу дістав телефон і набрав 101, — розповідає рятувальник 33-річний Богдан Вавричук.— Через 7 хвилин я з двома колегами були на місці. Став неглибокий, але небезпечний через великий шар мулу на дні. Думали спочатку підплисти надувним човном, але вирішили одягнути водонепроникні костюми і йти вбрід.

Вода була чоловікам по пояс. З Олегом постійно розмовляли, він перестав плакати. Богдан Вавричук узяв дитину на плече й переніс на берег.

— Похвалили його, що не розгубився і зателефонував нам, і що не пробував сам пливти. Трохи насварили за пустощі на кризі, але від батьків йому більше дісталося, — сміється рятувальник.

Батьків Олега про те, що сталося, повідомили медики, які його оглядали.

Зараз ви читаєте новину «Хлопця віднесло на 30 метрів від берега». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі