вівторок, 07 березня 2017 00:35

"Гіві в туалет — і то під наглядом ходив"

Автор: ФОТО з сайта www.0mn.fr
  Цьогоріч Україну на Євробаченні представлятиме ”Оторвальд”. На фото — лідер рок-гурту Євген Галич
Цьогоріч Україну на Євробаченні представлятиме ”Оторвальд”. На фото — лідер рок-гурту Євген Галич

Кияни з березня можуть оплачувати комунальні послуги через "Фейсбук". Спершу треба сфотографувати QR-код, розміщений на квитанції. В Європі ця послуга популярна з 2015 року. У соцмережах користувачі обмінюються інформацією, коментують фото та публікації одне одного. Пропонуємо найцікавіші дописи за лютий.

Президент Петро Порошенко заявив про намір провести референдум про членство України в НАТО.

"Референдум НАТО" напоминает анекдот. Нас никто не приглашает, но мы соберемся и решим, что хотим. Было бы смешно, если бы не было так грустно. Ведь этот пиар-ход (а это именно пиар-ход: давайте поднимем популярную тему, рейтинг надо спасать) будет оплачен из нашего кармана. Юридически он тоже значения не имеет, ведь если не захотят брать, то самое легкое — указать, что граждане, проживающие на оккупированных территориях, не голосовали".

Цві Аріелі, "Фейсбук"

"Нарешті. Безвіз отримали, завтра вступаємо до НАТО. Останній крок залишився, референдум, за ним — безпека, мир і довговічна благодать. Свіжа ідея гаранта-піарщика. Головне, відволікти невдоволення і гнів народу від тотальних провалів і корупції".

Анатолій Гриценко, "Фейсбук"

8 лютого в Макіївці вбили 36-річного Михайла Толстих на прізвисько Ґіві. Керівника терористичного батальйону "Сомалі" підірвали з вогнемета "Джміль" у власному кабінеті.

"Не стане Ґіві депутатом Верховної Ради, не поїде в Париж без візи, і 3200 зар­плати не отримає".

Антон Ходза, "Фейсбук"

"Еще один сгорел на работе"

Юрій Стригун, "Фейсбук"

"Гиви присоединился к вечеринке Моторолы и передал приглашение Захарченко".

Тарас Березовец, "Фейсбук"

"Прикре самогубство — застрелився зі "Шмеля".

Юрій Карін, "Фейсбук"

"Уточка и селезень плавают в пруду,

Гиви с Моторолою встретились в аду.

Ворон над осиною кар-кар-кар —

Сильно беспокоится, где же друг Захар".

Ірина Краснікова, "Фейсбук"

"Вважаю, що смерть Ґіві — інсценіровка та черговий прокол ФСБшників. Обгорілий труп — кого? Бомжа? Чому один? Чому немає тіл охоронців? Такі як Ґіві, день і ніч ходять із посиленою охороною. В туалет — і то під наглядом".

Леонід Терлецький, "Фейсбук"

Постійний представник Росії в ООН Віталій Чуркін помер 20 лютого в Нью-Йорку за день до 65-річчя. У дипломата були проблеми з серцем.

"Чуркін, карма. P. S. Ніхто не вгадав, хто після Ґіві".

Дмитро Лиховій, "Фейсбук"

"С такими темпами никто до Гааги не доживет. Пошел представлять Гиви и компанию в аду".

Аліна Алексєєва, "ВКонтакте"

"Ми переспівали певно, "згинуть наші вороженьки, як роса на сонці".

Оксана Лисенко, "Фейсбук"

"Донакладався вето. Якраз на річницю Революції гідності"

Андрій Кондратьєв,

"Фейсбук"

Третина українців хочуть виїхати за кордон на постійне проживання, за опитуваннями. Прагнуть кращих умов життя, хочуть забезпечити майбутнє дітям і мати гідну роботу.

"Вчора у Львові, як вечеряв, розговорився з одним чоловіком. Він емігрував в Америку 10 років тому. Живе в Чикаго. Має дві фури, заробляє перевезеннями. В Америці, як маєш свою фуру (нова — $100 тис, б/у — $30 тис.) і добре вкалуєш, то можеш заробити до $15 тис. на місяць. Гроші інвестує в Україну. Купив три квартири в центрі Києва".

Андрій Герус, "Фейсбук"

"У Польщу торік звалили півмільйона людей. Я в шоці. Хтось — на роботу, хтось — на навчання, але більшість не проти залишитися там назавжди. Масово тікає бізнес. У мене вже більше друзів і знайомих там, ніж тут. Хай-но весна настане, знов посольства будуть штурмом брати".

Олег Коцюба, "ВКонтакте"

Ветерани АТО оголосили торговельну блокаду окупованих районів Донбасу. Перекрили залізницю на кількох напрямках. Цим шляхом в Україну постачали вугілля. Українцям влада погрожує віяловими відключеннями світла.

"Я звичайно — у США, але навіть звідси видно, що треба терміново ухвалювати закон про окуповані території, де має регулюватись і питання обміну товарів із цими територіями. Дивно, що керівництво країни намагається вирішити питання в ручному режимі, а не комплексно. Ця ситуація з блокадою — вибухонебезпечна".

Мирослава Ґонґадзе, "Фейсбук"

Україну на Євробаченні-2017 представлятиме полтавський рок-гурт "Оторвальд". 25 лютого переміг у національному відборі пісенного конкурсу.

"2004 — Руслана — 1

2005 — Гринджолы — 16

2016 — Джамала — 1

2017 — "Оторвальд" —?

Вот и проверим, повторяется ли история".

Анжеліка Удод, "Твіттер"

Зараз ви читаєте новину «"Гіві в туалет — і то під наглядом ходив"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі