четвер, 09 листопада 2006 18:37

Галліна розлучається з Василем Горбалем

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Галліна під час зйомок кліпу ”Субмарина”
Галліна під час зйомок кліпу ”Субмарина”

30-річна співачка Галліна (Галина Горбаль) розлучається з чоловіком — почесним президентом "Укргазбанку", нардепом від Партії регіонів Василем Горбалем, 35 років. Галліна — теж депутатка, вона представляє синьо-білі кольори в Київській обласній раді. Працює у  комісії з будівництва й архітектури. Але на засіданнях співачка буває рідко.

Прожило подружжя разом майже 10 років. Друзі кажуть, що Горбаль дружину "на руках носив". Але в серпні почав з"являтися на людях з іншою жінкою. Галліна вимагає розподілу майна.

Мешкало подружжя в розкішній квартирі на Червонозоряному проспекті. У листопаді вони збиралися переїхати в новий особняк на Печерську. У Галліни є джип "Тойота Лендкрузер". У травні, на 30-річчя, чоловік подарував співачці ще темно-синій "БМВ".

Родом співачка з райцентру Долинська на Кіровоградщині. У юності вчилася на балерину, співати почала п"ять років тому. Горбаль — колишній львів"янин, народився в сім"ї поліграфістів.

Офіс Галліни був у одному приміщенні з "Укргазбанком". Офіційний сайт співачки вже кілька тижнів не працює.

Зараз ви читаєте новину «Галліна розлучається з Василем Горбалем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі