пʼятниця, 22 січня 2016 05:40

Галина Рудницька виграла мікрохвильову піч від "Газети по-українськи"

Автор: ТЕТЯНА ПОПОВА
  Кияни Галина і Станіслав Рудницькі отримали подарунок у редакції "Газети по-українськи". Передплачують видання із 2014 року
Кияни Галина і Станіслав Рудницькі отримали подарунок у редакції "Газети по-українськи". Передплачують видання із 2014 року

— У нашій сім'ї вся ініціатива йде від мене, тому вирішила відправити передплатний абонемент на розіграш. За все життя двічі вигравала призи. Вперше 1970 року. Тоді народила старшого сина й виграла у лотерею. Вдруге перемогла в розіграші від "Газети по-українськи", — розповідає киянка 69-річна Галина Рудницька.

Вона торік передплатила "Газету по-українськи", надіслала передплатний абонемент та за результатами розіграшу отримала від редакції мікрохвильову піч.

— Два роки тому вперше придбали газету в кіоску. Почитала і вирішила передплачувати, — каже Галина Василівна. — Сподобалася, бо там є не лише політика. У кожному номері багато гарних порад, життєвих історій і ситуа­цій. Коли отримую свіжий примірник, спочатку читаю сама, а потім даю чоловікові. Раніше часто їздила на конкурси декламації, тому читаю вголос, як диктор. Ще любимо розгадувати кросворди. Особливо, коли безсоння.

Галина Василівна живе з чоловіком 68-річним Станіславом Вікторовичем.

— Весну, літо й частину осені проводимо на дачі за 25 кілометрів від столиці. Маємо невеликий садок — яблуні, груші, сливи, черешні. Полуниця гарно родить. На практиці застосовуємо поради з газети — як правильно обрізати дерева, доглядати за кущами.

Мікрохвильову піч подружжя забере на дачу.

— Дуже сподобався подарунок. Мікрохвильова піч багатофункціональна, має гриль. Зможемо і курочку запекти. Зараз важко щось купити, бо постійно не вистачає пенсії. Більшість речей, які маємо вдома, купували в розстрочку ще в молодості.

Рудницькі передплатили "Газету по-українськи" на 2016 рік. Хочуть взяти участь у наступному розіграші.

Зараз ви читаєте новину «Галина Рудницька виграла мікрохвильову піч від "Газети по-українськи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі