пʼятниця, 30 березня 2012 06:15

Фанати подарували Зверєву квартиру

Автор: фото надане прес-службою Сергія ЗВЕРЄВА
  Російський стиліст Сергій Зверєв робитиме в подарованій квартирі ремонт
Російський стиліст Сергій Зверєв робитиме в подарованій квартирі ремонт

Російському стилісту 48-річному Сергієві Зверєву фанати подарували однокімнатку в центрі Москви. Вона розташована на вул. Тверській біля салону стиліста. У московських агентствах кажуть, житло там коштує від $300 тис.

— Квартира в жахливому стані, — розповідає Сергій. — Аби привести її до ладу, маю вкласти багато грошей. Вікна, сантехніку, двері — все треба міняти. Будинок — "сталінка", там високі стелі, але пахне "хрущовкою". Тепер шукаю будівельну бригаду і дизайнера. Хотів би усе переробити сам, але не маю часу.

У подарованому помешканні радянські меблі, є двоспальне ліжко, старий телевізор та музичний центр. Шпалери молочного кольору. Із нового лише сенсорна електроплита.

2009-го стиліст придбав 4-кімнатне житло на цій же Тверській.

— Доти мешкав у трикімнатці, але дуже маленькій. Мені там було тісно. Шукав квартиру. Бував у багатьох будинках, але мені то під'їзд не подобався, то планування помешкання, то школа далеко, а в мене син-школяр. Теперішня квартира на першому поверсі. Мусив поставити на вікнах ґрати.

Зараз ви читаєте новину «Фанати подарували Зверєву квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі