четвер, 13 серпня 2009 08:19

Джек Ніколсон хоче скинути 20 кілограмів ваги

Автор: фото з сайту www.thesun.co.uk
  Голлівудський актор Джек Ніколсон на курорті Кап Ферра, Лазуровий берег Франції,  щовечора відвідує дискотеку. Він хоче скинути 20 зайвих кілограмів ваги
Голлівудський актор Джек Ніколсон на курорті Кап Ферра, Лазуровий берег Франції, щовечора відвідує дискотеку. Він хоче скинути 20 зайвих кілограмів ваги

Голлівудський актор 72-річний Джек Ніколсон узяв відпустку вперше за три роки. Із донькою, 18-річною Лорейн, та її подругами відпочиває на курорті Кап Ферра на Лазуровому березі Франції. У вівторок до них долучився син Ніколсона — 19-річний Реймонд.

— Останнім часом я погладшав, набрав 20 кілограмів, — каже Джек. — Лорейн пообіцяла: коли щодня тричі плаватиму з нею у відкритому морі, до осені скину зайву вагу.

— Насправді Джек не переймається великим животом, — розповідає французький папараці 34-річний Том Ман. Він сфотографував актора на яхті. — Ніколсон виконує одну вправу: бере в руки великий сендвіч, облизує губи та їсть. Потім запиває дієтичною кока-колою, наче це врятує від ожиріння. Після затягується сигареткою та занурюється в післяобідній сон. Бадьорішає лише наприкінці дня.

Щовечора актор іде на дискотеку. До ранку танцює твіст, намагаючись схуднути.

— Рухи Джека скуті. Коли Ніколсон танцював, я переживав, чи зможе він випрямитися. Хоча в пару бере 20-річних дівчат у міні, — глузує фотограф.

Подружки скаржаться на скнарість актора. Лазуровим берегом він гуляє в старих синіх сабо зі смоли канадських сосен за $35. У цих капцях він ходить три роки поспіль.

— У мене була сорочка, яку носив чотири роки. Коли готувався до зйомок у "Бетмені", мусив погладшати на п"ять кіло, — розказує актор. — Тиждень їв лише сендвічі й набрав сім кілограмів. Сорочка стала замала, але я все одно її носив, просто на ґудзики не застібав.

Зайві кілограми Джек скинув у басейні. За кожен сендвіч 20 хв. плавав у холодній воді.

— Нині це вже не допомагає. Мабуть, старію.

Актор має п"ятеро дітей від чотирьох жінок. Каже, що переспав із двома тисячами коханок. Його статок оцінюють у $22 млн.

Зараз ви читаєте новину «Джек Ніколсон хоче скинути 20 кілограмів ваги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі